-
نمایش پیغام خوصصی
با سلام
دوستان بنده از قالبی استفاده می کنم که خیلی خوب ول یک ایرادی که دار این هست پیغام خوصصی که برای کاربران ارسال می کنم نمایش نمی دهد که پیغام خصوصی جدید دریافت کردید می خواستم بدونم ایا کدی هست که وقتی کاربری وارد سایت می شود به محض وررود اعلام کند پیغام خصوصی دریافت کرده است.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-17-2012 06:10 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام اگر از كامپوننت cb براي مديريت كاربران استفاده ميكنيد اينكار به راحتي انجام ميشه
وبه محض اينكه كاربر لاگين ميشه داشتن پيام به نمايش در مياد
اگر از كامپوننت پيام uddiem هم استفاده ميكنيد خودش مازول اينكارو داره
موفق باشيد
-
-
دوست عزیز خیلی ممنون از اینکه جواب دادید من تازه کارم کامپوننت نمی دونم چیه یکم ساده تر توضیح دهید نسخه smf بنده 1.1.116 هست اما از قالب دیگری استفاده می کنم میشه کدی باش به محض لاگین شدن کاربر به او بگویید که شما پیغام خصوصی دارید؟؟
-
-
ببخشید پست من مال جوملا بود
عذر میخوام
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
ایرانپالس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
دوستان بنده از قالبی استفاده می کنم که خیلی خوب ول یک ایرادی که دار این هست پیغام خوصصی که برای کاربران ارسال می کنم نمایش نمی دهد که پیغام خصوصی جدید دریافت کردید می خواستم بدونم ایا کدی هست که وقتی کاربری وارد سایت می شود به محض وررود اعلام کند پیغام خصوصی دریافت کرده است.
سلام
این مورد از طریق ویرایش مشخصات شخصی کاربر قابل انجام هست. کافیست در پروفایل خود این گزینه را فعال کند تا با دریافت پیام خصوصی جدید پنجره pop up باز شود یا ...
یا علی
-
کاربر مقابل از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)