سلام
من چندتا ماژول منوساز نصب کردم اما نمیدونم باید چجوری ازشون استفاده کنم.
من میخوام منوی عمودی سمت راست سایتم کشویی بشه یعنی وقتی ماوس روی یه گزینه قرار میگیره زیرمنوهای اون نشون داده بشه(زیر منوها باز شن).
خواهش میکنم کمکم کنید.

سلام
من چندتا ماژول منوساز نصب کردم اما نمیدونم باید چجوری ازشون استفاده کنم.
من میخوام منوی عمودی سمت راست سایتم کشویی بشه یعنی وقتی ماوس روی یه گزینه قرار میگیره زیرمنوهای اون نشون داده بشه(زیر منوها باز شن).
خواهش میکنم کمکم کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
شما باید ماژول منوی آبشاری را نصب کنید و در مدیریت ماژول، منوی مورد نظر و موقعیت ماژول را مشخص کنید و ماژول رو منتشر کنید.
یا علی
[QUOTE=jalal_iranian;206690]با سلام
شما باید ماژول منوی آبشاری را نصب کنید و در مدیریت ماژول، منوی مورد نظر و موقعیت ماژول را مشخص کنید و ماژول رو منتشر کنید.
یا علی[/
ممنون از پاسختون ام من همه این کارها رو هم انجام میدهم اما باز هم بی فایده است.
من یک منو ساختم و برای اون زیر منو ساختم و براش یه ماژول تعریف کردم اون رو در موقعیت سمت راست صفحه قرار دادم همچنین ماژول منوساز رو هم نصب کردم در تنظیمات منوساز همون منوی موردنظر رو که در سمت راست سایت قرار دادم رو براش مشخص کردم و ماژول منوساز رو هم در همون موقعیت منو موردنظر در صفحه قرار دادم اما به جای اینکه با هم کار کنن از هم جدا هستند همچنین این ماژول منوساز خودش مثل یک منو نیست که بتونم براش زیر مجموعه تعرف کنم.
عکسها رو مشاهده کنین منظورم رو متوجه میشین.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببخشید یادم رفت بگم.
این ماژول منوها رو نشون میده اما زیر منوها رو نشون نمیده. مثلا در عکس سوم من برای منوی طراحی سایت چندتا زیر منو ساختم و براشون مطلب هم گذاشتم اما زیرمنو ها به صورت کشویی باز نمیشن ( چه با رفتن ماوس روی اونها و چه با کلیک روی اون ) فقط وقتی که کلیک میکنم میره تو صفحه مجموعه های اون منو . توی تنظیمات زیر منو هم برای بازشدن زیرمنوها حالت on mouse over رو انتخاب کردم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)