-
مشكل با قالب اميركبير
سلام دوستان
من به تازگي قالب روي يك هاست جوملا 2.5.4 را نصب كردم. همان طوري كه مي دونيد اين نسخه از جوملا به طور پيشفرض قالب اميركبير رو داره.
من براي دبيرستاني كه توش كار مي كنم اقدام به ثبت دامنه و اجاره ي هاست كردم و بعدش از وردپرس استفاده كردم كه كار كردن باهاش برام سخت بود و به جوملا رو آوردم.
حالا با قالب اميركبير مشكل دارم
من مجموعه هاي مورد نظرم رو وارد كردم و براي نمونه دو تا مطلب قرار دادم.
قبل از هر چيز بگم كه تمام ماژول ها و منوها و مجموعه ها و مطالب قبلي را غير فعال (عدم انتشار) زدم.
حالا وقتي كه مطالب مورد نظرم رو به صورت ويژه قرار ميدم با نامرتب بودن سايت مواجه مي شم. وقتي كه چند تا از مطالب قبلي (پيشفرض) را به حالت ويژه قرار ميدم اون مطالب بدون مشكل به نمايش در ميان.
مشكل كارم از كجاست؟
ممنون مي شم اگه منو راهنمايي كنيد.
اين هم آدرس سايت دبيرستاني كه ثبت كردم. برام خيلي ضروريه.
با تقديم احترام
صداقت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-17-2012 03:15 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
به منوي اصليتون بريد
منويي كه بصورت پيش فرض دراومده رو پيداكنيد(خانه)
سمت چپ شما پارامترهاي مطالب ويژه رو مي تونيد تغيير بديد
مقدار ستون ها رو روي 1 قرار بديد
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
به منوي اصليتون بريد
منويي كه بصورت پيش فرض دراومده رو پيداكنيد(خانه)
سمت چپ شما پارامترهاي مطالب ويژه رو مي تونيد تغيير بديد
مقدار ستون ها رو روي 1 قرار بديد
موفق باشيد
با سلام
ممنون از اين كه به سؤالاتم پاسخ داديد.
منظورتون از منو مديريت منو و قسمت گزينه هاي منو هست؟
در اين قسمت منوي خانه در حالت پيشفرض قرار داشته و ستون ترتيب هم روي عدد يك هست.
اگه اين قسمت نيست بايد در قسمت مطالب ويژه اين كار را انجام بدم؟
با تشكر
صداقت
-
-
وارد منوي خانه بشيد و يك اسكرين شات از محيط اين منو بگيريد
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
وارد منوي خانه بشيد و يك اسكرين شات از محيط اين منو بگيريد
موفق باشيد
سلام
اين هم اسكرين شات از منوي خانه
-
-
سمت چپ شما گزينه اي داريد به نام ستونها( انتخاب هاي طرح)
اين مقدار رو روي 1 بگذاريد
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
سمت چپ شما گزينه اي داريد به نام ستونها( انتخاب هاي طرح)
اين مقدار رو روي 1 بگذاريد
موفق باشيد
سلام
ممنون از راهنمايي تون
من اين كار رو انجام دادم. نوشته ها مرتب شدن اما به صورت تك ستونه در اومده. من قصد دارم كه دو ستونه باشه.
باز هم ازت ممنونم به خاطر راهنمايي تون.
ستون رو هم روي 2 تنظيم كردم به هم مي خوره. روي 3 تنظيم مي كنم يكي از نوشته ها به صورت تكي در بالا قرار مي گيره و سه تاي بعدي در پايين و به صورت 3 ستونه قرار مي گيره
مي شه كاري كرد اين 4 مطلب در دو رديف 2 ستونه قرار بگيرن
با تشكر از راهنمايي شما
صداقت
-
-
ستون بندي كردن مطالب نياز به تنظيم مطالب شما داره. مطالب بايد دريك جايي قطع بشن كه تناسب اونها از بين نره
اين كار رو ماژول هاي نمايش مطالب بهترمي تونن براتون دربيارن
تعداد مطالب خودتون رو افزايش بديد و تناسب بين خطوط رورعايت كنيد مشكلي پيش نمياد و مي تونيد سه يا دو ستونه مطلب بذاريد
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
ستون بندي كردن مطالب نياز به تنظيم مطالب شما داره. مطالب بايد دريك جايي قطع بشن كه تناسب اونها از بين نره
اين كار رو ماژول هاي نمايش مطالب بهترمي تونن براتون دربيارن
تعداد مطالب خودتون رو افزايش بديد و تناسب بين خطوط رورعايت كنيد مشكلي پيش نمياد و مي تونيد سه يا دو ستونه مطلب بذاريد
موفق باشيد
سلام
ممنون از اين كه به سؤالاتم پاسخ ميديد
راهي را كه شما گفتيد انجام دادم. شما درست گفتيد. من بايد در نمايش تعداد خطوط دقت كنم.
حالا سؤال بعديم اينه كه من چه طور مي تونم لوگوي سايت رو عوض كنم و به جاش عكسي از سر در دبيرستان را قرار بدم.
توي انجمن درباره ي تغيير لوگو گشتم و مطالبش رو يك به يك خوندم و اون ها را انجام دادم ولي لوگوي سايت هيچ تغييري نكرد
مثلاً يكي از دوستان گفته بودند:
براي تغيير لوگو اين عكس رو ويرايش كنيد:
http:/yoursite/images/joomla_black.gif
اون كلمه اي كه زير لوگوهست در مديريت قالب قابل تغييره
موفق باشيد
منم به پوشه ي ايميج در روت رفتم و عكس دبيرستان رو جايگزين joomla_black.gif كردم. هيچ تغييري نكرد.
حالا چه طور مي تونم به جاي لوگوي پيشفرض از عكس دبيرستاني كه توش هستم استفاده كنم.
با تقديم احترام
صداقت
-
-

نوشته اصلی توسط
Ali_Sedaghat
سلام
ممنون از اين كه به سؤالاتم پاسخ ميديد
راهي را كه شما گفتيد انجام دادم. شما درست گفتيد. من بايد در نمايش تعداد خطوط دقت كنم.
حالا سؤال بعديم اينه كه من چه طور مي تونم لوگوي سايت رو عوض كنم و به جاش عكسي از سر در دبيرستان را قرار بدم.
توي انجمن درباره ي تغيير لوگو گشتم و مطالبش رو يك به يك خوندم و اون ها را انجام دادم ولي لوگوي سايت هيچ تغييري نكرد
مثلاً يكي از دوستان گفته بودند:
براي تغيير لوگو اين عكس رو ويرايش كنيد:
http:/yoursite/images/joomla_black.gif
اون كلمه اي كه زير لوگوهست در مديريت قالب قابل تغييره
موفق باشيد
منم به پوشه ي ايميج در روت رفتم و عكس دبيرستان رو جايگزين joomla_black.gif كردم. هيچ تغييري نكرد.
حالا چه طور مي تونم به جاي لوگوي پيشفرض از عكس دبيرستاني كه توش هستم استفاده كنم.
با تقديم احترام
صداقت
سلام
اگر پاسخ سؤالتون رو گرفتيد بهتره كه براي سؤال جديدتون حتماً يك تاپيك ايجاد كنيد
موضوع تاپيك هم بايد مرتبط با موضوع شما باشه
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)