سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: درخواست فرم ساز برای جوملا 2.5

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

درخواست فرم ساز برای جوملا 2.5

سلام. من می خوام برای سایتی که با جوملا 2.5 طراحی شده فرمی شبیه به این فرم
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    درست کنم که مشتری بعد از اینکه فرم رو پر کرد و ارسال رو زد یک نسخه از این فرم برای ایمیل فروشنده که رو جی میل هست ارسال بشه. می خواستم از شما در خواست راهنمایی کنم و اینکه چه ماژول یا کامپوننتی هست که هم اوپن سورس (رایگان) باشه ، هم از فارسی پشتیبانی کنه، هم با جوملا 2.5 سازگار باشه و هم بتونه ایمیل ارسال کنه. اگه ممکنه طوری راهنمایی بفرمایید که افراد تازه کاری مثل من هم بتونن انجامش بدن.
    ممنونم.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Admin
    تشکر شده 1,289 بار در 853 ارسال
    سلام

روی لینک زیر کلیک کنید.

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][]=3808&t[]=3758

مواردی که لیست شده رو تک تک بررسی کنید و از نسخه دموی اون استفاده کنید تا نتایج کار رو ببینید.

فارسی کردن بعضی از این افزونه ها کار سختی نیست

موفق باشید

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    آقا فرمساز براي جوملا 2.5 فارسي داريد ؟
    لطفا يكي مردونگي كنه و يكي از بهترين فرم ساز ها را ارسي كنه و اينجا قرار بده چن هرچي گشتم توي هيچ سايتي براي جوملا 2.5.4 ، فرم ساز فارسي نبود اگر هم بود با قيمت هاي بالا براي فروش قرار دادند. مثلا 50 تومان مي فروشند . و جالبه كه هيچ كسي هم نمي خره و مسئول جوملا آن شركت ها خيلي از وقتا از سر بي كاري شركت نمي آيد !
    من از شما دوستان جوملايي مي خواهم كه به جاي ترجمه قالب و كاپوننت و فروش آنها سعي كنيد آنها را رايگان فارسي كنيد و سپس تغييرات جالبي در آنها ايجاد كنيد و آنها را با قيمت 5 الي 10 هزار تومان به فروش برسانيد . سود بيشتري هم مي كنيد
    ممنون

تشکر شده 842 بار در 553 ارسال
    سلام
    دوست عزیز دو تا فرم ساز خوب هست!
    یکی RS Forms و دومی هم Breezingforms که تجاری هستند.
    موفق باشید

6. کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

آقا اينكه تجاري هستند درست . ولي من مي خواهم اگر ممكنه رايگان در اينجا قرار بديد فارسي باشه
    مرسي

سلام
    بهترین فرم ساز ها این دوتا هستند !
    بنابرقوانین این انجمن قراردادن لینک افزونه و قالبهای تجاری ممنوع می باشد !
    می تونید از سایت اصلیش خریداری کنید !
    اگه برای خرید نیاز پرداخت داشتید این دو سایت میتونه در پرداخت کمکتون کنه
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    موفق باشید

عزيزم من فارسي اين فرم ساز ها را رايگان مي خواهم بعد شما لينك خريد انگليسيش را ميديد؟

من كه گفتم انگليسيش كه اصلا به درد من نميخوره
    فارسي هم كه خيلي گرونه

پيشنهاد بنده به عنوان وب مستري كه حداقل 15 سال سابقه فعاليت در نت دارم و چند سايت با رنك زير 100 در الكسا دارم اين است كه :

- افزونه هاي انگليسي را فارسي كنيد و رايگان ارائه بديد
    - افزونه هاي بومي جديد بسازيد و آنها را با قيمت پايين ( 10 الي 15) ارائه بديد. و آنها را براي خارجي ها باقيمت هاي بالا به فروش برسانيد .
    - ساخت افزونه و قالب و غيره را به صورت رايگان و يا با هزينه هاي ناچيز ( 5 الي 10 هزار تومان ) آموزش دهيد ( مي توانيد بخش وي*ژه اي در انجمن با دسترسي ويژه ايجاد كنيد و آموزش ها را آنجا ارائه دهيد )
    - قانون كپي رايت را مناسب وضعيت كنوني ايران ويرايش و تدوين و ابلاغ كنيد و نه به تقليد از خارجي ها .
    ویرایش توسط farnahad : 07-07-2012 در ساعت 07:02 AM

سلام
    عزيزم من فارسي اين فرم ساز ها را رايگان مي خواهم بعد شما لينك خريد انگليسيش را ميديد؟

من كه گفتم انگليسيش كه اصلا به درد من نميخوره
    فارسي هم كه خيلي گرونه
    سلام
    رایگانش توی اینترنت زیاد هست (البته کد شده )! راستی قوانین رو هم بخونی بد نیست ! قرار دادن قالب و افزونه های تجاری ممنوع می باشد
    پيشنهاد بنده به عنوان وب مستري كه حداقل 15 سال سابقه فعاليت در نت دارم و چند سايت با رنك زير 100 در الكسا دارم اين است كه :
    - افزونه هاي انگليسي را فارسي كنيد و رايگان ارائه بديد
    افزونه هایی رو که رایگان باشند بگید تا فارسی سازی کنیم !
    - افزونه هاي بومي جديد بسازيد و آنها را با قيمت پايين ( 10 الي 15) ارائه بديد. و آنها را براي خارجي ها باقيمت هاي بالا به فروش برسانيد .
    قابل توجه مدیران تیم جوملا فارسی و مهندس فیروزمندان ! (ولی فکر نکنم کسی افزونه هایی رو که چندین و چند شب براش وقت گذاشته به قیمت 10 تومن بفروشه !)!
    پیشنهاد های شما بعضی هاش خوبه و بعضی هاش نه (نظر شخصی من) صبر کنید مدیران بیان بیشتر راهنماییتون می کنن!
    موفق و پیروز باشید

تيم جوملا حتما آمار كساني كه جوملا نصب كردند را دارد . حداقل بايد بيش از 500 سايت فعال جوملايي داشته باشيم. البته آمار بيش از اينهاست مي دانم ولي منظور من كساني است كه مي خواهند سايت پيشرفته اي داشته باشند و م يخواهند از افزونه هاي پيشرفته استفاده كنند.

خوب حالا اگر قيمت افزونه ها 10 الي 15 باشد البته 10 براي افزونه هاي راحت و 15 براي سخت ، خوب همه اين پول را پرداخت مي كنند . يعني حداقل 300 نفر افزونه ها را مي خرند . حال اگر ما بگويم هر نفري حداقل دو افزونه و يا قالب بخرد يعني حداقل 20 تومان پرداخت كرده .مي شود به عبارتي 300*20000= 6000000 يعني حداقل براي هر افزونه شش ميليون گير طراح آن افزونه مي ايد در صورتي كه قيمت اصلي آن افزونه حداثر 50 الي 60 هزار تومان است كه فكر مي كنم فروش خوبي هم داشته باشد . همكنون سايت هاي زيادي با اين قيمت به فروش مي رسانند ولي اشتباه طراحان و برنامه نويسان در قيمت گذاري اين است كه فكر مي كنند اين افزونه را فقط براي فروش به يك الي دو نفر طراحي كرده اند . منظور من اين است كه اگر من همين الان به شما بگويم افزونه مي خواهم براي من طراحي كنيد و قيمت بدهيد شما يك افزونه متوسط را مثلا 100 ايل 200 قيمت مي دهيد . البته بعضي ها هم كه 50 الي 60 قيمت مي دهند ولي به اين روشي كه گفتم شما هر افزونه را 6 ميليون تومان مي فروشيد تازه اگر هر سايت فقط 2 افزونه از شما بخرد .

در ضمن مي توانيد يكي دو افزونه را ژولي بدهيد و بقيه را خدماتي
    يعني از آنها خدمات بگيريد . مثلا خود بنده . سايت دارم با رنك بالا در الكسا .
    تبليغات در سايت بنده از 3 ميليون تومان است تا 7 ميليون تومان . البته در سال . خوب حالا اگر كسي از من پشتيباني طراحي قالب و افزونه بكند . من نيز تبليغات ايشان را در سايت رايگان قرار مي دهم يعني ايشان لازم نيست ماهي 300 تا 700 به بنده بدهد و من نيز لازم نيست پولي براي افزونه بدهم چون وقاعا پولي هم نيست و بايد از سايت پول درآورد نه اينكه براش پول خرج كرد!
    توي ايران متاسفانه اينطوريه و همه براي سايهاشون پول خرج مي كنند و همش ضرره و همه براي دل خودشون كار مي كنند . ولي با اصلاح روش ها ان هم توسط بزرگان ما مي توان بقيه را هم به اين كار تشويق كرد و ايران ما پيشرفت كند و ما هم پيشرفت كنيم .

به هر حال بزرگان بايد به جاي به كار بردن روش هاي تكراري و تقليد كوركورانه از كشور هاي خارجي به فكر بومي سازي روش ها و به كار گيري ايده ها و روش هاي جديد فعالان وب ما باشند و انرژي خود را صرف فكر كردن بكنند تا عمل كردن . عمل كردن را بگذارند بر عهده تازه واردان با انگيزه مثل من !! بستر را آماده كنيدنه اينكه مغازه بزنيد 1

به هر حال ما مي گوييم ولي فكر نمي كنم كسي گوش كند چون اينجا ايران است و همه بي عقل و خودسر و خودخواه هستند ( البته دور از جان شما )

براي اينكه حرفم را بپذيريد به اين آزمايش فكر كنيد :
    اگر يك نارنجك در ميان جمعي كه شما هم در آن هستيد پرتاب شود ، چكار مي كنيد ؟ قبل از اينكه جواب را بخوانيد لطفا جواب دهيد

اگر خودخواه و بي عقل باشيد فرار مي كنيد و اگر هم باهوش و فداكار خوب نارنجك را سريعا به بيرون از آن فضا و يا در آسمان پرتاب مي كنيد . شما جزو كدام دسته هستيد ؟

اينترنت و دنياي نرم افزاري ما به افرادي باهوش و فدا كار نياز داريم تا همكاري هاي گروهي شكل بگيرد و سپس درآمد زا باشد ما اول مي خواهيم درآمد زا باشد بعد همكاري شكل بگيرد و اين اشتباه است

كلا خيلي چيزا براي گفتم دارم كه مجال نيست . انشاالا اگر كسي يك همگروهي و ايده پرداز خوب براي انجام پروژه ها بزرگ خواست من هستم

Team
    تشکر شده 2,409 بار در 2,066 ارسال
    دروود

دوست عزیز ابتدا از شما تشکر میکنم بابت بیان این مطالب
    ولی بهتر بود این تاپیک رو جدا و با عنوان مناسب منتشر میکردید ! نه در ادامه این تاپیک تخصصی

شما یک ایده به راحتی بیان میکنید و گفتنش ساده هست ولی انجامش بسیار مشکل و زمانبر
    ضمن این که شما از انجام پروژه های در حال انجام اطلاعی ندارید

یک افزونه ای که شما مثال زدید ممکن هست برای 50 نفر به کار بیاید به نسبت همون 500 شما نه 300 تا تازه اگر خوش بینانه نگاه کنیم
    و نکته مهم تر این که وقتی افزونه ای رایگان هست با تغییر نام و ترجمه قطعاً تجاری نمیشه که بشه فروخت ( جزو قوانین اپن سورس هست که باید مطالعه کنید که البته برخی از سایت های ایرانی رعایت نمیکنند و دکان خوبی هم سر این موضوع به راه انداختند )

نکته بعد این که افزونه هر بار که اپدیت میشه باید افزونه بومی شده اون هم به روز بشه و برای ورژن جدید جوملا سازگار بشه و ...

یک تیم لازم هست فقط برای این مورد و نمیشه به راحتی با این موضوع برخورد کرد برای کسب درامد !

قبل از این که شما بگید ما بار ها این مسائل رو بررسی میکنم و حتماً راه حل هایی هم در نطر میگیریم
    شما به زودی با راه کار تازه ای برای این مورد رو به رو میشید عجله نکنید و کمی صبور باشید

من از شما سوال میکنم
    اگر شما فروشنده باشید سعی میکنید که ماه اول فروش میلیونی داشته باشید و بعد با یک فروش بخور نمیر ادامه بدید
    یا با یک فروش ثابت و خوب و قابل اطمینان بیشتر موافق هستید

شما جزو کدام دسته هستید ؟

اول کار درست سپس اطمینان کاربر از کار بعد ما بقی موارد ...

اگر خواستید بحث رو ادامه بدید در تاپیک جدا مطرح کنید

در پناه ایزد

13. 2 کاربر زیر از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.