تيم جوملا حتما آمار كساني كه جوملا نصب كردند را دارد . حداقل بايد بيش از 500 سايت فعال جوملايي داشته باشيم. البته آمار بيش از اينهاست مي دانم ولي منظور من كساني است كه مي خواهند سايت پيشرفته اي داشته باشند و م يخواهند از افزونه هاي پيشرفته استفاده كنند.
خوب حالا اگر قيمت افزونه ها 10 الي 15 باشد البته 10 براي افزونه هاي راحت و 15 براي سخت ، خوب همه اين پول را پرداخت مي كنند . يعني حداقل 300 نفر افزونه ها را مي خرند . حال اگر ما بگويم هر نفري حداقل دو افزونه و يا قالب بخرد يعني حداقل 20 تومان پرداخت كرده .مي شود به عبارتي 300*20000= 6000000 يعني حداقل براي هر افزونه شش ميليون گير طراح آن افزونه مي ايد در صورتي كه قيمت اصلي آن افزونه حداثر 50 الي 60 هزار تومان است كه فكر مي كنم فروش خوبي هم داشته باشد . همكنون سايت هاي زيادي با اين قيمت به فروش مي رسانند ولي اشتباه طراحان و برنامه نويسان در قيمت گذاري اين است كه فكر مي كنند اين افزونه را فقط براي فروش به يك الي دو نفر طراحي كرده اند . منظور من اين است كه اگر من همين الان به شما بگويم افزونه مي خواهم براي من طراحي كنيد و قيمت بدهيد شما يك افزونه متوسط را مثلا 100 ايل 200 قيمت مي دهيد . البته بعضي ها هم كه 50 الي 60 قيمت مي دهند ولي به اين روشي كه گفتم شما هر افزونه را 6 ميليون تومان مي فروشيد تازه اگر هر سايت فقط 2 افزونه از شما بخرد .
در ضمن مي توانيد يكي دو افزونه را ژولي بدهيد و بقيه را خدماتي
يعني از آنها خدمات بگيريد . مثلا خود بنده . سايت دارم با رنك بالا در الكسا .
تبليغات در سايت بنده از 3 ميليون تومان است تا 7 ميليون تومان . البته در سال . خوب حالا اگر كسي از من پشتيباني طراحي قالب و افزونه بكند . من نيز تبليغات ايشان را در سايت رايگان قرار مي دهم يعني ايشان لازم نيست ماهي 300 تا 700 به بنده بدهد و من نيز لازم نيست پولي براي افزونه بدهم چون وقاعا پولي هم نيست و بايد از سايت پول درآورد نه اينكه براش پول خرج كرد!
توي ايران متاسفانه اينطوريه و همه براي سايهاشون پول خرج مي كنند و همش ضرره و همه براي دل خودشون كار مي كنند . ولي با اصلاح روش ها ان هم توسط بزرگان ما مي توان بقيه را هم به اين كار تشويق كرد و ايران ما پيشرفت كند و ما هم پيشرفت كنيم .
به هر حال بزرگان بايد به جاي به كار بردن روش هاي تكراري و تقليد كوركورانه از كشور هاي خارجي به فكر بومي سازي روش ها و به كار گيري ايده ها و روش هاي جديد فعالان وب ما باشند و انرژي خود را صرف فكر كردن بكنند تا عمل كردن . عمل كردن را بگذارند بر عهده تازه واردان با انگيزه مثل من !! بستر را آماده كنيدنه اينكه مغازه بزنيد 1
به هر حال ما مي گوييم ولي فكر نمي كنم كسي گوش كند چون اينجا ايران است و همه بي عقل و خودسر و خودخواه هستند ( البته دور از جان شما )
براي اينكه حرفم را بپذيريد به اين آزمايش فكر كنيد :
اگر يك نارنجك در ميان جمعي كه شما هم در آن هستيد پرتاب شود ، چكار مي كنيد ؟ قبل از اينكه جواب را بخوانيد لطفا جواب دهيد
اگر خودخواه و بي عقل باشيد فرار مي كنيد و اگر هم باهوش و فداكار خوب نارنجك را سريعا به بيرون از آن فضا و يا در آسمان پرتاب مي كنيد . شما جزو كدام دسته هستيد ؟
اينترنت و دنياي نرم افزاري ما به افرادي باهوش و فدا كار نياز داريم تا همكاري هاي گروهي شكل بگيرد و سپس درآمد زا باشد ما اول مي خواهيم درآمد زا باشد بعد همكاري شكل بگيرد و اين اشتباه است
كلا خيلي چيزا براي گفتم دارم كه مجال نيست . انشاالا اگر كسي يك همگروهي و ايده پرداز خوب براي انجام پروژه ها بزرگ خواست من هستم

علاقه مندی ها (Bookmarks)