دروود
دوست عزیز ابتدا از شما تشکر میکنم بابت بیان این مطالب
ولی بهتر بود این تاپیک رو جدا و با عنوان مناسب منتشر میکردید ! نه در ادامه این تاپیک تخصصی
شما یک ایده به راحتی بیان میکنید و گفتنش ساده هست ولی انجامش بسیار مشکل و زمانبر
ضمن این که شما از انجام پروژه های در حال انجام اطلاعی ندارید
یک افزونه ای که شما مثال زدید ممکن هست برای 50 نفر به کار بیاید به نسبت همون 500 شما نه 300 تا تازه اگر خوش بینانه نگاه کنیم
و نکته مهم تر این که وقتی افزونه ای رایگان هست با تغییر نام و ترجمه قطعاً تجاری نمیشه که بشه فروخت ( جزو قوانین اپن سورس هست که باید مطالعه کنید که البته برخی از سایت های ایرانی رعایت نمیکنند و دکان خوبی هم سر این موضوع به راه انداختند )
نکته بعد این که افزونه هر بار که اپدیت میشه باید افزونه بومی شده اون هم به روز بشه و برای ورژن جدید جوملا سازگار بشه و ...
یک تیم لازم هست فقط برای این مورد و نمیشه به راحتی با این موضوع برخورد کرد برای کسب درامد !
قبل از این که شما بگید ما بار ها این مسائل رو بررسی میکنم و حتماً راه حل هایی هم در نطر میگیریم
شما به زودی با راه کار تازه ای برای این مورد رو به رو میشید عجله نکنید و کمی صبور باشید
من از شما سوال میکنم
اگر شما فروشنده باشید سعی میکنید که ماه اول فروش میلیونی داشته باشید و بعد با یک فروش بخور نمیر ادامه بدید
یا با یک فروش ثابت و خوب و قابل اطمینان بیشتر موافق هستید
شما جزو کدام دسته هستید ؟
اول کار درست سپس اطمینان کاربر از کار بعد ما بقی موارد ...
اگر خواستید بحث رو ادامه بدید در تاپیک جدا مطرح کنید
در پناه ایزد

علاقه مندی ها (Bookmarks)