سلام
وقتی می خوام در قسمت manage records از فرم های تکمیل شده خروجی بگیرم تمام فیلد هایی که فارسی هستن به شکل ؟ در می آن !
برای رفع این مشکل باید چه کنم ؟
تشکر از تمام دوستان

سلام
وقتی می خوام در قسمت manage records از فرم های تکمیل شده خروجی بگیرم تمام فیلد هایی که فارسی هستن به شکل ؟ در می آن !
برای رفع این مشکل باید چه کنم ؟
تشکر از تمام دوستان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با عرض سلام و ادب .
درود .
به پایگاه داده سایت خود مراجعه کنید .
تمامی جداول فرم ساز مربوطه را روی utf8_general_ci قرار دهید و ذخیره نماید .
موفق باشید .
با سلام
بریزینگ فرم رو نصب کردم و دو تا فرم هم ساختم اما بعد از اینکه تو قسمت تمپ کامپوننت رنگ ها رو تغییر دادم و ذخیره کردم دیگه فرم هایی رو که می سازم ذخیره نمی کنه کسی می تونه راهنمایی کنه؟
ممنون
با سلامنوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
می شه دقیق تر بگید کجا برم و چکار کنم (یکم مبتدی تر)
ممنون
با سلام .نوشته اصلی توسط mirzakhani [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده نماید .
دوست عزیز به php my admin بروید .
بر روی پایگاه دادخ مد نظر کلیک کنید .
بر روی جدول مورد نظر کلیک کنید .
سپس از تب های بالا بر روی Structure کلیک کنید .
از فلید های موجود هر کدام که قسمت Collation چیزی نوشته بود به utf8_general_ci تغییر دهید .
موفق باشید .
سلام دوستان جدول مربوط به برزینگ فرم رو چطور پیدا کنم و تغییر بدم ؟ ممنون می شم راهنماییم کنین :d
دوستان ! عرض کنم که جدول ها رو پیدا کردم : فقط این که چندتا جدول وجود داره که نمی دونم کدوم رو باید تغییر بدم و هم این که قسمت Collation بعضیا خالیه و هیچی ننوشته و بعضیا utf8_general_ci هست ! باید اونایی که خالیه رو تغییر بدم ؟ ممنون از پاسختون
بله باید برروی utf-8 ست شوند اگر تعداد table هاتون زیاده میتونید از این روش استفاده کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)