-
ایجاد سایت یک مؤسسه آموزشی با جوملا یا وردپرس؟
با سلام.
1) برای سایت یک مؤسسه آموزشی که دائماً اطلاعات کلاس ها، هزینه ها، استادها و ... رو روی وبش میگذاره بهتره از جوملا استفاده کرد یا وردپرس؟
2) من باید یک سایتی که قرار هست توسط یک شرکت دیگه طراحی بشه رو مدیریت کنم؟ آیا می تونم جوملا رو روی هاست نصب کنم و سایت رو مدیریت کنم یا اینکه باید از اول سایت با جوملا طراحی شده باشه؟ توی کتاب آموزش جوملا 1.5 تألیف مهندس نوید زراعتی در این مورد چیزی نوشته شده؟
با تشکر فراوان.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-19-2012 01:37 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز
1-به نظرم برای مدیریت سایت چندان فرقی نداره که با چه سی ام اسی (برنامه مدیریت محتوا) مدیریت بشه
اگه خودتون می خواید قالب بنویسید ، با هر سی ام اسی که احساس راحتی می کنید ، قالب رو برای اون بنویسید ولی اگه می خواید از قالب های آماده استفاده کنید ببینید که قالبی که متناسب با سایت مد نظرتون هست رو برای چه سی ام اسی نوشتن.
2- برای مدیریت هر سایتی با جوملا یا هر سی ام اس دیگه ای (مثل وردپرس یا دروپال یا بقیه) باید قالب سایتتون برای سی ام اس مربوطه نوشته بشه
یعنی اگه راحت تر بخوام بگم باید اول جوملا نصب بشه و بعد بتونی سایتتو باهاش مدیریت کنی
اگه سایتتونو برای یه مدیریت محتوای دیگه نوشته باشن امکان مدیریتش با جوملا نیست
امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کنم
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hossein0241 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با عرض سلام و ادب .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)