سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: مشاوره در مورد تغییر قالب در یک سایت بسیار پربازدید

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

Question مشاوره در مورد تغییر قالب در یک سایت بسیار پربازدید

1-سلام یه سایته جوملا 1.5.20 که خودم انجامش ندادم و باید قالبش رو تغییر بدم با اینکه روزی صدها نظر داده میشه و تغییر میکنه و اطلاعات هم که دائما تغییر میکنه باقی بمونه. با توجه به اینکه سایت مشکلات دیگه هم داره و حدود 1ماه طول میکشه تا تموم بشه به نظر شما چه کار باید کرد؟من فقط این به ذهنم رسید که گزینه غیر فعال بودن سایت رو نشون بدم. که کسی به سایت مراجعه نکنه تو این مدت.
    2-اگه راهی هست که از روی سایت بکاپ بگیرم و روی لوکال انجام بدم و دوباره بعد تغییرات و نصب و حذف ماژولها رو سرور بریزم و اطلاعات هم از بین نره بدون هیچ ریسکی بگین. کدوم بهتره آنلاین یا لوکال؟
    کلا مواردی که باید رعایت کنم تو این موارد رو بگین

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 845 بار در 686 ارسال
    با عرض سلام و ادب .

درود .

دوست عزیز چند نکته را مذکر میشوم :

- ابتدا جوملا خود را بروز رسانی کنید

- تغییر قالب ، تغییری در محتوای سایت شما نخواهد داشت . سعی کنید طراحی و استاتیل بندی قالب به صورت استاندارد انجام گیرد .

- می توانید با استفاده از این اموزش از سایت خود بک آپ تهیه کنید و بر روی لوکال نصب نماید :

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

- به نظر بنده بهتر هست یک بک اپ از سایت بگیرید و در یک هاست دیگر و یا در همان هاست با ایجاد ساب دومین سایت را راه اندازی کنید و شروع به ایجاد تغییرات کنید .

چون خیلی از افزونه ها بر روی لوکال درست جواب نمی دهند .

- توجه داشته باشید قبل از هرکاری از فایل ها و پایگاه داده خود بک آپ تهیه کنید .

موفق باشید .

4. کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نقل قول نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    با عرض سلام و ادب .

درود .

دوست عزیز چند نکته را مذکر میشوم :

- ابتدا جوملا خود را بروز رسانی کنید

- تغییر قالب ، تغییری در محتوای سایت شما نخواهد داشت . سعی کنید طراحی و استاتیل بندی قالب به صورت استاندارد انجام گیرد .

- می توانید با استفاده از این اموزش از سایت خود بک آپ تهیه کنید و بر روی لوکال نصب نماید :

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

- به نظر بنده بهتر هست یک بک اپ از سایت بگیرید و در یک هاست دیگر و یا در همان هاست با ایجاد ساب دومین سایت را راه اندازی کنید و شروع به ایجاد تغییرات کنید .

چون خیلی از افزونه ها بر روی لوکال درست جواب نمی دهند .

- توجه داشته باشید قبل از هرکاری از فایل ها و پایگاه داده خود بک آپ تهیه کنید .

موفق باشید .
    ممنون. چند تا سوال
    1-اول اینکه به چه نسخه ای باید ارتقا بدم ؟ چون بعضی پلاگینها خریداری شده اند نمیخوام دوباره برای 2.5.4 خریداری بشن. فقط
    2- آیا ارتقا به 1.5.26 واجبه ؟
    3- به چه دلیل؟
    4- مشکلی ایجاد نمیکنه تو اطلاعات و پلاگینهای نصب شده؟
    5- آخرش خوب متوجه نشدم اینهمه تغییرات رو چیکار کنم سایت رو متوقف کنم یا بکاپ بگیرم؟ منظورتون اینه که اول از کل سایت (فایلها+دیتابیس) بکاپ بگیرم بعد رو یه فولدر یا ساب دامین دیکه رو اینترنت (نه لوکال) ریستور کنم تغییرات رو بدم بعد چی؟سایت خیلی تغییرات داره و مدیر سایت هم مرتب مطلب جدید میذاره . همچنین چون ممکنه بعضی کامپوننتها نصب کنم و بعضیهاشون رو ارتقا بدم اون موقع تو دیتابیس و فایلهای سایت تغییر ایجاد میشه . در ضمن سایت تو یه فولدر نصب شده
    6- شما آموزش انتقال به لوکال رو دادین اگه درست متوجه شده باشم آیا انتقال به فولدر دیگه هم به همین طریقه؟
    ممنون از شما
    ویرایش توسط 0armin0 : 05-20-2012 در ساعت 02:13 PM

سوال 2 و 3 رو هم جواب ندادین عیب نداره همون نسخه 1.5.20 بمونه مشکلی ندارم. ولی بقیه سوالات رو بی زحمت جواب بدین.ممنون

با عرض سلام و ادب مجدد .

پاسخ سوالات را با شماره انها درج می کنم :

1 . به نسخه 1.5.26 باید بروز رسانی کنید .
    2. صد در صد واجبه
    3 . چون در نسخه های جدید مشکلات امنیتی بر طرف شده و به روز رسانی به این نسخه به تمامی کاربران پیشنهاد میشود .
    4.تا به حال بروز رسانی هیچ مشکلی به وجود نیاورده است . البته منظورم بروز رسانی به نسخه 1.5.26 میباشد .
    5. دوست عزیز شما 2 را برای تغییر وب سایت خود دارید :
    یکی اینکه از کل سایت بک آپ تهیه کنید و بر روی لوکال اجرا کنید که این کار را من پیشنهاد نمی کنم . چون همانطور که قبلا عرض کردم خیلی از افزونه ها بر روی لوکل نصب نمی شوند .
    دوم اینکه از کل سایت بک آپ تهیه کنید و در یک پوشه جدید سایت را اجرا کتید و تغییرات را اعمال کنید .

6. بله می توانید از همان اموزش استفاده نماید .

موفق باشید .

8. کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نقل قول نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    با عرض سلام و ادب مجدد .

پاسخ سوالات را با شماره انها درج می کنم :

1 . به نسخه 1.5.26 باید بروز رسانی کنید .
    2. صد در صد واجبه
    3 . چون در نسخه های جدید مشکلات امنیتی بر طرف شده و به روز رسانی به این نسخه به تمامی کاربران پیشنهاد میشود .
    4.تا به حال بروز رسانی هیچ مشکلی به وجود نیاورده است . البته منظورم بروز رسانی به نسخه 1.5.26 میباشد .
    5. دوست عزیز شما 2 را برای تغییر وب سایت خود دارید :
    یکی اینکه از کل سایت بک آپ تهیه کنید و بر روی لوکال اجرا کنید که این کار را من پیشنهاد نمی کنم . چون همانطور که قبلا عرض کردم خیلی از افزونه ها بر روی لوکل نصب نمی شوند .
    دوم اینکه از کل سایت بک آپ تهیه کنید و در یک پوشه جدید سایت را اجرا کتید و تغییرات را اعمال کنید .

6. بله می توانید از همان اموزش استفاده نماید .

موفق باشید .
    ممنون از پاسختون.خوب حالا این سوالا پیش میاد:
    1-بعدا که سایت رو تو یه فولدر دیگه مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کپی کردم و تموم شد چطور میشه فولدر اصلی رو مستقیما به سایت اصلی یعنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ریدایرکت کرد بدون کوچکترین وقفه. یعنی با وارد کردن فولدر اصلی به فولدر جدید وارد بشه تا حد امکان از meta استفاده نشه
    2-مستقیما از 1.5.20 به 1.5.26 میشه آپدیت کرد؟ اگه میشه یا نمیشه چطوری انجام بدم بدون دردسر؟
    ممنون

با عرض سلام و ادب مجدد .

1 . بعد از اینکه سایت را در فولدر مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ویرایش کردید و سایت اماده شد از همان روش قبلی اسفاده کنید و از کل سایت بک آپ تهیه کنید و در روت اصلی انتقال دهید که زمان کمی هم خواهد برد . البته از امان move سی پنل هم می توانید استفاده کنید اما همان روش بک اپ گیری مطمن تر هست .

2 . بله می توانید . قبل از هر عملی بر روی وب سایت از فایل ها و پایگاه داده خود بک آپ تهیه کنید سپس جوملا 1.5.26 را در هاست آپلود کنید و از حالت زیپ خارج کنید . سپس فایل اینستال را حذف کنید . تبریک سایت جوملا شما به روز شد !

موفق باشید .