درود .
دوست عزیز اگر 48 ساعت به بنده زمان بدهید همان تب ساز بانک ملی را برای نسخه 1.5 به شما تقدیم می کنم .
در حال سرچ در بین افزونه هایم میباشم .
موفق باشید .

درود .
دوست عزیز اگر 48 ساعت به بنده زمان بدهید همان تب ساز بانک ملی را برای نسخه 1.5 به شما تقدیم می کنم .
در حال سرچ در بین افزونه هایم میباشم .
موفق باشید .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
داداشم شما تو پوشه تم هاش رو گشتینوشته اصلی توسط morteza93 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم لینک تب سازش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه نگاهش بنداز شاید تونستی دقیق مثل بان ملیش کنی
موفق باشی
مهندس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اگه لطف کنی برای جوملا 2.5 رو معرفی کنی خیلی خیلی ممنون میشم،
سپاس و تشکر از مرحمت شما. ان شاالله سایتی که دارم درست میکنم رو پس از اتمام بهت معرفی میکنم، اون وقت متوجه می شی چه خدمت بزرگی به اسلام کردی. (برای یک سایت بزرگ عام المنفعه اسلامی میخوام)
ضمنا حسین آقا تشکر، از راکت گرفتم و نصب کردم ولی نمیدونم چرا توی مروگر اکسپلور درست باز نمیکنه. یعنی تو همان فایرفاکس هم تا روش کلیک نکنی چیزی نشون نمیده.
ویرایش توسط morteza93 : 05-23-2012 در ساعت 10:05 AM
درود .
چشم دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برای نسخه 2.5 سرچ می کنم اما برای 2.5 قول نمی دهم .
باور کنید مدتی هست سرم شلوغه .
موفق باشید .
مهندس ما همچنان منتظریم !!!!!!
ایشاالله افزونه تب ساز مشابه بانک ملی نسخه 2.5 رو پیدا کنی !!!!
با عرض سلام و ادب .
درود .
دوست عزیز بابت تاخییر پوزش می طلبم . بنده هر چی گشتم متاسفانه برای نسخه 2.5 چیزی پیدا نکردم . اما برای نسخه 1.5 می توانید از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کنید .
البته اگر می خواهید دقیقا مانند بانک ملی شود باید کمی در کد هایش تغییر بدهید اما از همین افزونه استفاده کنید .
ما با کمی تغییر در کد ها دقیقا مانند سایت بانکی ملی را به مشتری تحویل داده ایم .
امیدوارم بتوانید موفق شوید .
تشکر داداش
این افزونه ای که معرفی کردی روی 2.5 هم جواب میده، یعنی جدیدا سازنده اش این رو هم قرار داده بود.
ولی امکاناتش خیلی کمه . مثلا این امکان رو نداره وقتی موس رو روش نگه داشتی خودکار عوض بشه و ...
زمین تا آسمون با بانک ملی فرقشه، لطفا یه همراهی بفرمایید. تشکر
با عرض سلام و ادب .
دوست عزیز به این نکته بانک ملی که وقتی موس روی تب میرود عوض میشه اما اون سایتی که برای مشتری ایجاد کردیم را براتون پ . خ کردم فقط تفاوتش این هست که باید روی تب ها کلیک کنید .
ما از همین افزونه که معرفی کردم استفاده کردم .
موفق باشید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)