بعد از نصب اگر تغییرات اعمال بشه که عمل نمیکنه! درسته؟ این جور وقت ها چکار باید کرد.؟

بعد از نصب اگر تغییرات اعمال بشه که عمل نمیکنه! درسته؟ این جور وقت ها چکار باید کرد.؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما اول باید ببینی جداول این کامپوننت جدید با قبلی یکی هست یا نه
اگر هست (که بعید میدونم کاملا یکی باشن) که هیچ
اگر نیست باید یک پچ برای query تهیه کنی تا بعد از جایگزینی فایلهای جدید اون query رو کاربر اجرا کنه
اسم لینک ها تو منوی کامپوننت ها رو هم باید تو این پچ قرار بدی
من الان دیدم پک به روزرسانی هم تهیه شده. که همه چیز رو اصلاح میکنه. ابتدا باید فایلها با FTP جایگزین بشوند. سپس در فولدر Tools دو تا فایل Update و Update 2 رو دلیت میکنید. در بخش مدیریت گزینهای برای اصلاح دیتا بیس در نظر گرفته شده، کلیک میکنید گالری به روز میشه. نکته مهم اینکه حتما باید تنظیمات بخش مدیریت مجدد انجام بشه که کلا 5 دقیقه وقت میگیره.
من روی مامبو 4.23 و 4.5.4 تست کردم مشکلی نبود. حتما شما هم تست کنید. خدای نکرده مشلکی برای گالریتون ایجاد نشه.
فایل آپدیت: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن من دارم روی ترجمه کار میکنم. آماده شد در اختیار تیم قرار میدم.
اصلاحیه: حذف 2 تا فایل Update و Update2 باید بعد از عملیات به روز رسانی دیتا بیس انجام بشه !!
مرسی مهدی جان
کمکی از دست من بر میاد بگو
از لطفی که به ما و همه داری ممنونم
[quote author=webpen link=topic=4354.msg27098#msg27098 date=1170154480]
من الان دیدم پک به روزرسانی هم تهیه شده. که همه چیز رو اصلاح میکنه. ابتدا باید فایلها با FTP جایگزین بشوند. سپس در فولدر Tools دو تا فایل Update و Update 2 رو دلیت میکنید. در بخش مدیریت گزینهای برای اصلاح دیتا بیس در نظر گرفته شده، کلیک میکنید گالری به روز میشه. نکته مهم اینکه حتما باید تنظیمات بخش مدیریت مجدد انجام بشه که کلا 5 دقیقه وقت میگیره.
من روی مامبو 4.23 و 4.5.4 تست کردم مشکلی نبود. حتما شما هم تست کنید. خدای نکرده مشلکی برای گالریتون ایجاد نشه.
فایل آپدیت: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن من دارم روی ترجمه کار میکنم. آماده شد در اختیار تیم قرار میدم.
[/quote]
آيا اين پك بروزرساني با مامبو 4.6.1 فارسي سازگار است .
ارادتمند ، بهمني
مرتضی
لوکال هاست = تست![]()
گالری داتسو رو من نصب کردم هیچ مشکلی هم نداشت اولش در ضمن GD هم نصب شد روشمنتهی بعد از آپلود عکس توی قسمت مدیریت عکس هیچ عکس رو نشون نمیده! البته عکس ها توی فلدر img_pictures هستش. پرمیشین فلدرها هم 777 و فایلها 644 هستش.
چرا؟
خوب ببین!
این گالری وقتی شما عکسی رو از قسمت مدیریت اپلود میکنید نمایش داده نمیشه!
شما باید برید در قسمت عکسها و از اونجا دونه دونه تعریف کنید![]()
[quote author=محمد link=topic=4354.msg27229#msg27229 date=1170237178]
خوب ببین!
این گالری وقتی شما عکسی رو از قسمت مدیریت اپلود میکنید نمایش داده نمیشه!
شما باید برید در قسمت عکسها و از اونجا دونه دونه تعریف کنید
[/quote]
این کار رو کرده بودم منتهی یه سوتی خیلی بد داده بودمهمه پرمیشین ها رو تغییر داده بودم و فراموش کرده بودم دوباره درستشون کنم. نمی دونم واقعا ربط داشت یا نه ولی به هر حال درست شد!! به هر حال خیلی خیلی شرمنده
به نظرم استفاده از این گالری کمی طولانیه و برای آدم های تنبل زیاد مناسب نیست D: منظورم اینه که لازم نباشه برویم تعریف کنیم و... در ضمن دیگه تکرار نمیشه![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)