-
تبلیغات برای تامین هزینه های وب سایت!!!!!!؟ چگونه؟
با عرض سلام خدمت اساتید محترم
من یک وب سایت دارم که رنکینگ گوگلش 1 هست ولی توی صفحه 4 گوگول قرار میگیره برای جست و جو!
قبل از اینکه وب سایت رو راه اندازی کنم،وبلاگ داشتم (و دارم) که همون موضوع رو داره ارائه میده ولی با بازدید 1 میلیون و 43 هزار نفر...
با توجه به اینکه دوستان میدونن هزینه های نگهداری یک وب سایت چقدر زیاده،من نیاز فوری دارم تا بتونم با انجام تبلیغات در وب سایت یا وبلاگم (یعنی در حقیقت با پیداکردن اسپانسر مالی) این مشکل مسائل مالی سایت را حل کنم...
در اینجا از شما عزیزان میخوام که راه حل های تجربی خودتون درباره اینکه چجوری تبلیغات کسب کنم بگید...
پیشاپیش از توجهتون ممنونم...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-19-2012 09:26 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با عرض سلام و ادب .
دوست عزیز ابتدا ما باید بدانیم ضمینه فعالیت شما چی میباشد تا بتوانیم شما را راهنمایی کنیم .
اما دانستن موارد زیر نیز خالی از لطف نمی باشد :
- راه اندازی یک بیزینس انلاین مانند ایجاد فروشگاه اینترنتی و تبلیغ محصولات در وب سایت و یا وبلاگ خودتان
- ایجاد فروشگاه متناسب با موضوع وبلاگ و یا وب سایت
- پذیرش تبلیغ از سایت های دیگر
- ثبت نام در سایت های همکاری در فروش و تبلیغات کلیکی و دریافت وجه در صورت ارسال مشتری
در ضمن این تجربه بنده میباشد کمتر کسی و یا شرکتی تبلیغات خود را به یک وبلاگ میسپارد . اگر توانستید بر روی وب سایت چنین باز دیدی را عملی کنید تبلیغ و پول به سمت شما می اید .
کار بر روی وب سایت همواره سخت بر روی وبلاگ میباشد .
موفق باشید .
-
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با عرض سلام و ادب .
دوست عزیز ابتدا ما باید بدانیم ضمینه فعالیت شما چی میباشد تا بتوانیم شما را راهنمایی کنیم .
اما دانستن موارد زیر نیز خالی از لطف نمی باشد :
- راه اندازی یک بیزینس انلاین مانند ایجاد فروشگاه اینترنتی و تبلیغ محصولات در وب سایت و یا وبلاگ خودتان
- ایجاد فروشگاه متناسب با موضوع وبلاگ و یا وب سایت
- پذیرش تبلیغ از سایت های دیگر
- ثبت نام در سایت های همکاری در فروش و تبلیغات کلیکی و دریافت وجه در صورت ارسال مشتری
در ضمن این تجربه بنده میباشد کمتر کسی و یا شرکتی تبلیغات خود را به یک وبلاگ میسپارد . اگر توانستید بر روی وب سایت چنین باز دیدی را عملی کنید تبلیغ و پول به سمت شما می اید .
کار بر روی وب سایت همواره سخت بر روی وبلاگ میباشد .
موفق باشید .
سلام
وب سایت و وبلاگ من در حقیقت دومین یا سومین وب در مورد دکتر شریعتی هست...
آدرس وبلاگ : shariatti.blogsky.com
آدرس وب سایت: shariatti.ir
منتظر راهنمایی های بیشتر شما هستم....
با تشکر
-
-
با عرض سلام مجدد .
دوست عزیز عرض کردم اگر برای سایت بتوانید چنین بازدیدی را ایجاد کنید پول و تبلغ خودش به سمت شما می اید .
در ضمن دو نکته را از باب تجربه عرض می کنم :
مطالب وبلاگر ار در سایت کپی نکنید و یا بلعکس چون اینطوری گوگل یکی از این دو را اسپم میشناسه .
سایت شما از لحاظ گرافیکی و ظاهری باید بیشتر روش کار کنید .
در مورد در امد هم به طور مثال می توانید یک فروشگاه در کنار سایت قرار دهید و محصولات دکتر شریعتی را در انجا به فروش برسانید مانند کتاب و ....
که معمولا استقبال خوبی هم می کنند .
موفق باشید .
-
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با عرض سلام مجدد .
دوست عزیز عرض کردم اگر برای سایت بتوانید چنین بازدیدی را ایجاد کنید پول و تبلغ خودش به سمت شما می اید .
در ضمن دو نکته را از باب تجربه عرض می کنم :
مطالب وبلاگر ار در سایت کپی نکنید و یا بلعکس چون اینطوری گوگل یکی از این دو را اسپم میشناسه .
سایت شما از لحاظ گرافیکی و ظاهری باید بیشتر روش کار کنید .
در مورد در امد هم به طور مثال می توانید یک فروشگاه در کنار سایت قرار دهید و محصولات دکتر شریعتی را در انجا به فروش برسانید مانند کتاب و ....
که معمولا استقبال خوبی هم می کنند .
موفق باشید .
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید در مورد پرافیک و ظاهر سایت؟ مثلا چه کاری باید انجام بشه روی سایت؟
-
-
درود .
دوست عزیز مبحث قالب سایت یک مبحث کاملا شخصی و سلیقه ای میباشد اما چند نکته :
-فونت بعضی از ماژول ها را تغییر دهید مانند خبرنامه سایت .
- قسمت عضویت اصلا درست ایجاد نشده است و به هم ریخته میباشد .
- پست های شما با هیچ چیزی از هم جدا نشده است !!!! مثلا خطی میان دو پست شما نیست . می توانید با یک خط ساده و یا عکس گل زیبا و یا هر چیز دیگر پست ها را از هم جدا کنید .
مابقی موارد را نیز به عهده خود شما میگذاریم .
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزیز
اگر همزمان مطالب شما در دوجا منتشر بشه همانطور که دوستمون گفتن موجب گرفتن امتیاز منفی ازطرف گوگل میشه
پیشنهاد میکنم برای اینکه بازدیدکنندگان شما از وبلاگ به سایت جدید هدایت بشن و ضمنا مشکل بالا پیش نیاد و تبلیغی هم برای سایت جدید شده باشه(جهت افزایش بازدید)
مطالبی از وبلاگ رو که قراره در سایت جدید نمایش بدین رو ویرایش کرده و لینک سایت رو به جای ادامه مطلب قرار بدین تا بازدیدکننده برای خوندن ادامه مطلب بیاد تو سایت جدید
موفق باشید
-
کاربر مقابل از poonoodi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
از لطف دوستان علی الخصوص poonoodi عزیز ممنونم بابت نظرات...
ممنون میشم راهنمایی های بیشتری به غیر از ظاهر و گرافیک داشته باشید...
بلاخره باید یک جایی از اساتید درس بگیریم.
ممنون
-
کاربر مقابل از saeedtkh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با عرض سلام و ادب مجدد .
این نکته کپی که دوست عزیزمان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بهش اشاره کردن را بنده در پست های بالا بهش اشاره کردم اما ....
سرعت وب سایت - مطالب - ظاهر گرافیکی از مهم ترین ایتم های یک وب سایت میباشد که بنده در پست های بالا مهم ترین انها را مطرح کردم .
موفق باشید .
-
-

نوشته اصلی توسط
poonoodi
دوست عزیز
اگر همزمان مطالب شما در دوجا منتشر بشه همانطور که دوستمون گفتن موجب گرفتن امتیاز منفی ازطرف گوگل میشه
پیشنهاد میکنم برای اینکه بازدیدکنندگان شما از وبلاگ به سایت جدید هدایت بشن و ضمنا مشکل بالا پیش نیاد و تبلیغی هم برای سایت جدید شده باشه(جهت افزایش بازدید)
مطالبی از وبلاگ رو که قراره در سایت جدید نمایش بدین رو ویرایش کرده و لینک سایت رو به جای ادامه مطلب قرار بدین تا بازدیدکننده برای خوندن ادامه مطلب بیاد تو سایت جدید
موفق باشید
منظور از دوستمون :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزیز بودند
موفق باشید
ویرایش توسط poonoodi : 05-21-2012 در ساعت 06:53 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)