با سلام
می خواهم ترتیب مطالب را درست کنم . اون شماره ها که جلوی مطلب هست رو میزنم و روی عکس سیو هم کلیک میکنم ولی مطالب اونطور که ترتیبشونو چیندم درست نمیشن و جابجا نشون داده میشن. لطفا راهنمایی بفرمایین چطور میتون ترتیب مطالب رو به درستی تغییر بدم

با سلام
می خواهم ترتیب مطالب را درست کنم . اون شماره ها که جلوی مطلب هست رو میزنم و روی عکس سیو هم کلیک میکنم ولی مطالب اونطور که ترتیبشونو چیندم درست نمیشن و جابجا نشون داده میشن. لطفا راهنمایی بفرمایین چطور میتون ترتیب مطالب رو به درستی تغییر بدم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
جالبه که من همین مشکلو تو نسخه 2.5 دارم و تو 1.5 چنین مشکلی نبود
برای حل مشکلم کاری که کردم اینه که اگه سه تا مجموعه داشته باشم که بخوام مرتبشون کنم شماره هارو به تریب از یک نمیزینم بلکه از آخرین شماره شروع میکنم به تریتب زدن مثل 4 ،5 و ..
بعدش دکمه save میزنم
سلام
براي تعيين ترتيب مطالب كافيه كا يكبارروي عنوان اون ستوني كهمي خواييد بر اساس اون چيده بشه كليك كنيد تا چينش مطالبتون بر اساس اون ستون بشه
بعداز زدن اون گزينه يه علامت فلاپي ظاهر ميشه.
بعد شما اعداد رو توي كادر هاي مروبطه بنويسيد تا چيتش ذخيره بشه
موفقب اشيد
مشکل من اینجانست که تو ستون چینش ، ترتیب مطالب اونطوری که مرتب کردم قرار میگیره ، ولی تو لیست سایت ترتیب بر اساس تاریخ چیده شدن. یعنی آخرین مطلبی که گذاشته شده در اول فهرست و بالاتر از همه نشون داده میشه .
این مشکل به ظاهر ساده منو با مشکل بزرگی در جوملا 1.5 فارسی مواجه کرده که امیدوارم با کمک شما دوستان گرامی بتونم حلش کنم
ویرایش توسط mehrdadkey2 : 05-10-2012 در ساعت 03:56 PM دلیل: تصحیح فعل جملات
طبق تصوير مي تونيد چينش نمايش رودر صفحه ي نخست تنظيم كنيد.
صفای جوی عزیز شاید باور نکنی ، ولی تو این چند سالی که با جوملا 1.5 فارسی کار میکنم ، همچین جایی رو ندیدم . اگه امکان داره مسیرو بگید . متشکرم
براي جوملا 1.5 بايد منوي خودتون رو انتخاب كنيد.
بعد در سمت چپ پارامترها روي پارامترهاي پيششرفته كليك كنيد.
در اونجامي تونيد تعيين كنيد كه مطالب شما به چه صورت نمايش داده بشه.
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)