-
معرفي قالب
سلام
اولا يكم از خودم بگم من تا حدودي به اچ تي ام ال و css اشنايي دارم اما تا حدي نيست كه بتونم يك قالب حرفه اي يا نيمه حرفه اي طراحي كنم/
درخواستم معرفي يك سايت يا قرار دادن لينك دانلود قالبي مثل سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] كه داراي دو ستون عمودي دو طرف و يك اسلايد شو با مركزيت بالا و مهمترين قسمت ان كادر خبري زير اسلايد شو كه خبر ها به صورت چند كلمه اي كه با كليك به روي ان به كل خبر بريم.
من اين قالب رو براي اداره مون مي خوام/
دوما يك سوال ديگه دارم من مثلا در منو اصلي يك لينك صفحه اصلي و يك لينك ديگر به نام مثلا اسم يك واحد زير مجموعه مثل اتحاديه رو بذارم خوب براي ايجاد لينك ابتدا يك خبر جديد ايجاد و بهد بهش يك لينك كه همان اتحاديه هست داديم و با كليك روي ان به صفحه اتحاديه مي ريم حال من مي خوام بعد از اين هم به اين صفحه مطلب بذارم در صورتي كه مطلب اوليه پاك نشود يعني جوري بشه كه كاربر با كليك بر لينك اتحاديه به صفحه اي بره كه كلي موضوع و ...در مورد اتحاديه را ببيند مثل صفحه اصلي طراحي شده باشد/
ممنون مي شم اطلاعات كافي و كاملي به من بدهيد
ممنون از شما كه براي پيشرفت علم و دانش تلاش مي كنيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-22-2012 04:19 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
در مورد سوال دومتون:
هنگام انتخاب نوع منو گزینه بلاگ مجموعه رو انتخاب کنید و مجموعه ی که مطالب مربوط به اون منو (در سوالتون واحد) رو میریزید انتخاب کنید.
-
-
سلام
كسي نيست در مورد سوال اولم كمكم كند
ممنون مي شم
-
-
سلام
يه قلب زيبا وتوپ كه براي 1.5 و 2.5 است ولي تجاري كه اتفاقا" سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] براي دمو هم ازش استفاده كرده وبسيار زيباست:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
ویرایش توسط elyastel : 05-26-2012 در ساعت 04:42 AM
-
کاربر مقابل از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)