سلام دوستان
من تمامی مراحل جوملای 2.5.4 رو پیاده کردم روی c panel ولی نمیدونم کدوم آدرسو برای نمایش جوملا باید تو مرورگرو وارد کنم؟ آدرس دامین خودم رو وارد می کنم چیزی نمیاره یعنی وصل میشه به وبلاگم.لطفاً کمک کنید

سلام دوستان
من تمامی مراحل جوملای 2.5.4 رو پیاده کردم روی c panel ولی نمیدونم کدوم آدرسو برای نمایش جوملا باید تو مرورگرو وارد کنم؟ آدرس دامین خودم رو وارد می کنم چیزی نمیاره یعنی وصل میشه به وبلاگم.لطفاً کمک کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزیز
اگر منظورتون از دامین خودم همون مدیریت باشه اونوقت باید در قسمت آخر URl باید کلمه administrator رو وارد کنید.
با error 404 مواجه می شم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به پوشه جوملاتون نگاه کنید ببینید که پوشه ی administrator هستش؟؟؟
سلام
چطور جوملا رو نصب کردید ؟ برای نصب فایل ها رو در فولدری قرار دادید ؟
موفق باشید
بله administrator هستش، اول دیتابیس تعریف کردم بعد یوزر جدید، بعد برنامه رو از طریق فایل منیجر آپلود کردم و داخل public_html اکستراکت
اگه کل فایل ها و پوشه های جوملا رو در پوشه public_html قرار بدید مشکلی نیستنوشته اصلی توسط yazdurba [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی اگه داخل پوشه pubilc_html یک پوشه ایجاد کرده باشید و فایل ها رو در داخل اون پوشه قرار بدید باید برای رفتن به مدیریت اسم اون پوشه رو هم قبل از administrator قرار بدید
نه من هیچ فولدر دیگه ای باز نکردم....حالا چیکار کنم؟؟!!
یک بار همه رو حذف و دوباره نصب کنید.
این دومین باره که نصب می کنم و درست اجرا نشده....[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این آدرسو باید تو مرور گر تایپ کنم دیگه؟ آقا این مشکل من حل شدنی نیست یعنی!!؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)