-
مشکل فوری با JoomGallery
سلام من این کامپوننت رو نصب کردم،:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از تصاویر کوچیک که زیر تصاویر بزرگ هست انتخاب می کنم صفحه ی سایتم میره بالا(ستون های کناری ناپدید میشند) مشکل چیست؟
یکی هم هرکاری می کنم این نوشته ها زیر عکس ها نمی رن چرا؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-21-2012 01:50 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
یکی هم هرکاری می کنم این نوشته ها زیر عکس ها نمی رن چرا؟
توي تنظيمات مي تونيد تعيين كنيد كه چه چيزهايي نمايش داده بشن و چه چيزهايي رو نمايش نده
از تصاویر کوچیک که زیر تصاویر بزرگ هست انتخاب می کنم صفحه ی سایتم میره بالا(ستون های کناری ناپدید میشند) مشکل چیست؟
بيشتر توضيح بديد. متوجه منظورتون نشدم. با يك عكس نشون بديد كه مشكلتون چيه
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
توي تنظيمات مي تونيد تعيين كنيد كه چه چيزهايي نمايش داده بشن و چه چيزهايي رو نمايش ندهبيشتر توضيح بديد. متوجه منظورتون نشدم. با يك عكس نشون بديد كه مشكلتون چيه
منظورم اومدن نوشته تو وسط و زیر عکس بود تو تنظیمات می گردم نمیشه!در قسمت دوم سوال هم وقتی از تصاویر کوچکتری که زیر سایز بزرگ تر ایجاد می شوند انتخاب می کنم ستون های کناری با هر انتخاب ناپدید می شوند![مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
حل شد مرسی قالب دیگه ای برای اون قسمت درست کردم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)