فایلهای جوملا 1.5 بر روی هاست رایگان لیمو 20 آپلود کردم و یک پایگاه داده ساختم در همین هاست اما با نصب این جوملا مشکل دارم
چگونه نصب میشود؟
در لوکال هاست نصب میکنم مراحل نصبش میدونم اما در هاست رایگان نمیدانم باید چکار کرد!

فایلهای جوملا 1.5 بر روی هاست رایگان لیمو 20 آپلود کردم و یک پایگاه داده ساختم در همین هاست اما با نصب این جوملا مشکل دارم
چگونه نصب میشود؟
در لوکال هاست نصب میکنم مراحل نصبش میدونم اما در هاست رایگان نمیدانم باید چکار کرد!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
چه مشکلی در نصب در هاست مربوطه دارید ؟
موفق باشید
در نصب جوملا بروی هاست مشکل دارم اگر راهنمای فرمائید ممنون میشمنوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با عرض سلام و ادب .
دوست عزیز نصب جوملا بر روی هاست های رایگان اصلا توصیه نمی شنود .
در ضمن هاست های رایگان مشکلات فراوان دارند از جمله همین مشکل شما .
دقیقا بفرماید چه مشکلی دارید تا راهنمایی کنیم .
در ضمن توصیه می کنم از هاست های غیر رایگان استفاده کنید .
موفق باشید .
بله دوست عزیز هاست های رایگان محدودیت های زیادی رو به کاربران اعمال میکنه و هدفشون از ارائه هاست رایگان وادارکردن کاربر به خرید هاست غیررایگان هست
یکی از محدودیت هاشون اینه که شما نمی تونید بیشتر از 2مگابایت آپلود کنید
یعنی اگه یه فایل 8 مگابایتی داشته باشید باید اونو بشینید و 4 قسمت کنید و بعد جدا جدا آپلودشون کنید.
[QUOTE=hossein0241;207471]بله دوست عزیز هاست های رایگان محدودیت های زیادی رو به کاربران اعمال میکنه و هدفشون از ارائه هاست رایگان وادارکردن کاربر به خرید هاست غیررایگان هست
یکی از محدودیت هاشون اینه که شما نمی تونید بیشتر از 2مگابایت آپلود کنید
یعنی اگه یه فایل 8 مگابایتی داشته باشید باید اونو بشینید و 4 قسمت کنید و بعد جدا جدا آپلودشون کنید.[/QUOT
فایلهای جوملا آپلود کردم فقط در نصب آن مشکل دارم این هم آدرس وب سایت چیزی نمایش نمیده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[QUOTE=jalaladdin;207474]درود .نوشته اصلی توسط hossein0241 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز ادرسی که درج کرده اید اصلا چیزی را باز نمی کند !!!!
بررسی کنید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)