سلام دوستان
ماژولی میخوام که تصاویر متحرک بذارم رو صفحه اصلیم
با تشکر

سلام دوستان
ماژولی میخوام که تصاویر متحرک بذارم رو صفحه اصلیم
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزیز . منظورتون از عکس متحرک چیه ؟ عکس های GIF یا یک اسلایدشو که چند تا عکس رو پشت سر هم ، هر کدوم رو به اندازه زمان معینی نشون بده ؟
در حال اول که خوب مثلا میتونی یک ماژول از نوع Html بسازی و به یکی از موقعیت های دلخواهت توی صفحه اصلی اختصاص بدی . کافیه عکست رو توی ماژول بگذاری .
در حالت دوم هم که میتونی از اسلاید شوهایی که وجود داره استفاده کنی . کافیه توی گوگل یا انجمن سرچ کنی "اسلاید شو جوملا" !
اگر دیدی نیاز به توضیح بیشتر بود ، بگو ،خودم یا دوستان کمک میکنیم .
یا علی ... .
با سلام
این موارد رو بررسی کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
دوست عزیز من showplus نصب کردم اما این ارور رو میده.
- JFile: :خواندن: عدم امکان باز کردن فایل: /home/datapard/public_html/tmp/mod_showplus-j16-1.0.4.5.tgz
- ولی رو یه سایت دیگه امتحان کردم نصب شد.مشکل از کجاست؟
نمیدونم اینکه میگم درسته یا نه ! از طرفی چون میگی جای دیگه نصب کردی و شده شاید درست نباشه حرفم .
ولی اگر نصب کردیش و این ارور رو میده ، آدرس دهیت رو از public_html شروع کن . یادمه قبلا برای یکی از ماژول هام چنین مشکلی داشتم که اینکارو کردم حل شد .
مثلا به جای home/datapard/public_html/tmp/mod_showplus-j16-1.0.4.5.tgz اینجوری آدرس بده /public_html/tmp/mod_showplus-j16-1.0.4.5.tgz و یا tmp/mod_showplus-j16-1.0.4.5.tgz
امیدوارم درست باشه و مشکلت حل بشه .
اول اینکه پسوند فایل رو به زیپ تبدیل کنید و دوباره امتحان کنید.
دوم اینکه اگه از طریق پوشه اقدام به نصب میکنید میتونید فایل رو در یک پوشه اکسترکت کنید و آدرس پوشه رو درج کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)