با عرض پوزش دوست عزیز ! همه این کار ها رو انجام دادم متاسفانه باز هم مشکلم حل نشد ! وقتی کلید GO رو می زنم بعد از علامت loading همه کد ها پاک می شه و توی فرم ها هیچ اتفاقی نمی افته ! راستی پیشاپیش نیمه شعبان و این عید رو بهتون تبریک می گم

با عرض پوزش دوست عزیز ! همه این کار ها رو انجام دادم متاسفانه باز هم مشکلم حل نشد ! وقتی کلید GO رو می زنم بعد از علامت loading همه کد ها پاک می شه و توی فرم ها هیچ اتفاقی نمی افته ! راستی پیشاپیش نیمه شعبان و این عید رو بهتون تبریک می گم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دو حالت داره، یا باید پیغام بده انجام شد و یا خطایی اعلام کنه! چه پیغام یا خطایی میده؟نوشته اصلی توسط dr.jahangard [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست من عید شما هم مبارکنوشته اصلی توسط popo2po [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من از این شیوه دوباره استفاده کردم. حق با شما هست و داده های قبلی تغییری نمی کنن. من چک کردم و دیدم که در همه جداولم، تغییر اتفاق افتاده.
داده هایی که قبلا وارد کرده بودم مثل قبل با ؟؟؟؟؟ نشون داده می شه.
داده های جدید که بعد از اجرای sql ذخیره می شه به درستی ذخیره و بازخوانی می شه.
فکر کنم شما هم مثل من نباید خیلی داده قدیمی داشته باشی که نشه اصلاحشون کرد (چون اصولا داده ها با ؟؟؟ نشون داده میشن.)
من نمیدونم که چطور باید مشکل داده های قبلی رو حل کرد. امیدوارم اگر راهی پیدا کردی به من هم نشون بدین.
موفق باشی و شاد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)