چگونه فقط در اکانت اعضای سایت _منو ارسال مطلب را برای افراد عضو ایجاد وفعال کنیم
من مازول اون را فعال کردم ولی در اکانت اعضا نمایش داده نمیشه![]()

چگونه فقط در اکانت اعضای سایت _منو ارسال مطلب را برای افراد عضو ایجاد وفعال کنیم
من مازول اون را فعال کردم ولی در اکانت اعضا نمایش داده نمیشه![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز شما وقتی توی منو یه لینک ارسال مطلب ایجاد کنید و یه ماژول از اون منو بسازید و توی سایت به نمایش دربیارید کابرها که لاگین کنن میتونن ازش استفاده کنن...
نوشته اصلی توسط mambo [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاید موقع ایجاد ماژول سطح دسترسیش رو تغییر دادید...
سطح دسترسی رو عمومی یا اعضا انتخاب کنید...
ممنون از راهنمایی تون
در مورد ارسال مطلب هم فقط کافیه در منوی کاربری یک آیتم بسازی و نوع اون رو ایجاد مطلب انتخاب کنی.
ارسال مطالب برای سایت توسط اعضا من کارهایی که شما گفتید رو انجام دادم اما وقتی کاربران روی منو ارسال مطلب کلیک میکنند پیغام خطای زیر دارند من حتی یک مجموعه برای کاربران ایجاد کردم و یک مجومعه در کل مجموعه های سایت حتی نوع آیتم منو را تغییر ر از بین رفت اما صفحه ایی سفید ر بخش کاربری می اید که کاربر قادر به ارسال مطلبی نیست یعنی جایی برای تایپ و ارسال در بخش کاربری ایجاد نمی شود
(مستعار: send)
ثبت نام کرده مطالب » ایجاد مطلب همه
یک خطا اتفاق افتاده است
صفحه مورد نظر شما پیدا نشده است
جستجو
ممکن است که مایل باشید که سایت را جستجو کنید یا این که به صفحه اصلی مراجعه نمایید
صفحه اصلی
اگر واقعا در این مورد مصمم هستید لطفا با سرپرست سایت تماس بگیرید و خطای زیر را گزارش دهید
#403 شما دسترسی لازم برای بازدید از این منبع را ندارید
سلام
شما ارسال مطلب رو توي منو فقط براي ويژه قرار بديد!
نمايش ماژول هم فقط براي اعضا(توي مديريت ماژول)
با اين روش توي محيط كاربري تا كاربر لاگين نكنه نميتونه منوي كاربري رو ببينه و تا زماني هم كه نويسنده نباشه نمي تونه لينك ارسال مطلب رو ببينه!
موفق باشيد
با سلام و تشکر از محبت شما عزیزم من حتی منو را در منو اصلی و یا منو کاربری فعال کردم و ماژول را هم همانگونه که شما گفتید فعال کردم اما باز هم وقتی روی منو یک کاربر عضو کلیک میکند ارور 403 دیده میشه و اولا صفحه باز نمیشه تا در آن کاربر بتونه مطالب خود را تایپ کنه و بعد تایید مدیر سایت در سایت به نمایش در بیادنوشته اصلی توسط mambo [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کسی میتونه کمک کنه نیاز فوری
سلام
دوست عزیز اعضای ثبت نام شده معمولی قادر به دیدن این صفحه نیستند و حداقل سطح دسترسی برای این صفحه نویسنده است
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)