-
اطلاعات لازم برای شروع ایجاد یک سایت سازمانی
با سلام و عرض ادب به همگی.
من تازه کار با جوملا 1.5 رو با خواندن کتاب و تمرین یاد گرفتم. باید یک سایت برای یک مکان مذهبی درست کنم که این مکان شعبه هم داره و سایتش غیر مهم نیست. هیچ اطلاعاتی هم در زمینه خرید هاست و تنظیمات هاست ندارم. فقط اطلاعاتی که در کتاب جوملا 1.5 نوشته شده رو بلدم. لطفاً من رو راهنمایی کنید که باید از کجا شروع کنم و چکار کنم؟
ضمناً من که با جوملا 1.5 کار کردم، وقتی جوملا 2.5 رو نصب کنم میتونم با یک نگاه کار باهاش رو یاد بگیرم؟
قالب هم باید طراحی کنم. به نظر شما خوبه از قالب های آماده استفاده کنم و فقط تصاویرشون رو تغییر بدم؟
با تشکر.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-25-2012 06:54 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیزم
شما ابتدا باید هاست و دامنه تهیه کنید و بعد جوملا رو تو هاستتون نصب و مدیریت سایت....
بله می تونید با جوملا 2.5 هم کار کنید تفاوت چندانی ندارن
درمورد قالب نمی تونم چیزی بگم که آیا می تونید جودتون براش قالب بنویسید یا نه اون بستگی به خودتون داره
ولی اگه یه قالب آماده خوب گیر بیارید خیلی تو وقتتون صرفه جویی می کنید.
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hossein0241 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
mmohammadi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام و عرض ادب به همگی.
من تازه کار با جوملا 1.5 رو با خواندن کتاب و تمرین یاد گرفتم. باید یک سایت برای یک مکان مذهبی درست کنم که این مکان شعبه هم داره و سایتش غیر مهم نیست. هیچ اطلاعاتی هم در زمینه خرید هاست و تنظیمات هاست ندارم. فقط اطلاعاتی که در کتاب جوملا 1.5 نوشته شده رو بلدم. لطفاً من رو راهنمایی کنید که باید از کجا شروع کنم و چکار کنم؟
ضمناً من که با جوملا 1.5 کار کردم، وقتی جوملا 2.5 رو نصب کنم میتونم با یک نگاه کار باهاش رو یاد بگیرم؟
قالب هم باید طراحی کنم. به نظر شما خوبه از قالب های آماده استفاده کنم و فقط تصاویرشون رو تغییر بدم؟
با تشکر.
در مورد هاست باید هاستی را انتخاب کنید که خدمات پشتیبانی مناسب / امنیت بالا / با جوملا compatible باشه بنده [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو پیشنهاد میکنم .
در مورد آموزشها میتونید از مطالب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید . آموزشهای مفیدی در سطح مختلف در این سایت موجوده ضمن مطالعه این مقالات و تمرین اگر سوالی براتون پیش اومد بیاد در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطرح کنید .
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوستان عزیز خیلی خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون.
شما ابتدا باید هاست و دامنه تهیه کنید و بعد جوملا رو تو هاستتون نصب و مدیریت سایت....
برای اینکه همون سایت رو علاوه بر مدیریت آنلاین بتونم بصورت آفلاین هم مدیرینش کنم باید چکار کنم؟
با تشکر فراوان.
-
-

نوشته اصلی توسط
mmohammadi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوستان عزیز خیلی خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون.
برای اینکه همون سایت رو علاوه بر مدیریت آنلاین بتونم بصورت آفلاین هم مدیرینش کنم باید چکار کنم؟
با تشکر فراوان.
فقط شما باید لطف کنید برای سوالات جدید یک تاپیک جدید ایجاد کنید .
(یعنی مثلا اگر سوال در مورد نصب جوملا دارید ابتدا در انجمن جستجو کنید اگر پاسخ تونو پیدا نکردید بجای پرسش در این پایین این پست , یک موضوع جدید با عنوان مناسب ایجاد کنید و سوالتونو مطرح کنید. ممنون از همکاریتون)
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)