با سلام به همه دوستان
می خواستم بپرسم چه دلایلی وجود داره که من از 1.7 به 2.5 ارتقا بدم ؟؟ مشکلات موجود در 1.7 چیا هست که در 2.5 برطرف شده؟
با تشکر از همه

با سلام به همه دوستان
می خواستم بپرسم چه دلایلی وجود داره که من از 1.7 به 2.5 ارتقا بدم ؟؟ مشکلات موجود در 1.7 چیا هست که در 2.5 برطرف شده؟
با تشکر از همه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز
یک استدلال منطقی :
اگر 1.7 کامل و تمام عیار بود که 2.5 ایجاد نمیشد
اونم چند نسخه 2.5.1 الی 2.5.4 تو این مدت کوتاه
موفق باشید
سلام ببخشید من خیلی تازه کار هستم و جوملا 1.7 فارسی را نصب کردم و میخوام آنرا به 2.5.4 ارتقا دهم اما روش آنرا بلد نیستم مطالب دوستان را خواندم اما چیز زیادی متوجه نشدم لطفا مرحله ای راهنماییم کنید/ با تشکر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوستان من جوملا 1.7 دارم و به این نتیجه رسیدم ارتقا بدم به 2.5.6 که اساتید همین انجمن هم توصیه کردن.
دو سه تا سوال دارم:
1.رتبه گوگل از بین خواهد رفت؟ و باید از اول شروع کرد؟
2.کامپوننت ها و افزونه هایی که در 1.7 وجود داره و به اونها نیاز دارم اگر در 2.5 وجود نداشته باشه از کار می افتند؟
3.اگر اون افزونه ها در نسخه جدید هم ساپورت بشه باید مجددا تغییراتی اعمال کنم و یا به صورت اتوماتیک به نسخه جدید منتقل می شن؟
4.چطور میشه اگر به هر دلیل از آپدیت ناراضی بودیم به 1.7 بازگشت؟ بک آپ ،دیتابیس و از این موارد قبل از آپدیت چه چیزی رو آماده کنیم؟
با تشکر
دروود
خیر
همه افزونه های 1.7 در 2.5 هم کار میکنند
نیازی به تغییرات نیست
با بک اپ و ریستور کردن
یه بکاپ از تمامی فایل های سایت خودتون + بک اپ از دیتابیس خودتون
پیشنهاد من به شما بک اپ کامل از طریق سی پنل هست
در پناه ایزد
با سلامنوشته اصلی توسط faranak salehi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)