سلام،
لینک دانلود مجموعه ماژول های پیش فرض ویرچومارت 2.6 را میشه بهم بدین؟ داخل سایتش پیدا نکردم.
همچنین ماژول های آخرین محصولات و ... ویرچومارت 1.19 را نصب کردم جواب نداد.

سلام،
لینک دانلود مجموعه ماژول های پیش فرض ویرچومارت 2.6 را میشه بهم بدین؟ داخل سایتش پیدا نکردم.
همچنین ماژول های آخرین محصولات و ... ویرچومارت 1.19 را نصب کردم جواب نداد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
به سايت ويرچومارت بريد به آدرس:
virtuemart.net
و پكيج ويرچومارت رو دانلود كنيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تمام فايل ها رونصب كنيد. يك بستهاي به نام aio هست كه مخفف all in one هستش و توش ماژول ها رو داره
موفق باشيد
با سلام
در این قسمت هم میتونید افزونه های مربوط به این کامپوننت رو مشاهده کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
بسته all in one را یکبار با اون یکی بسته نصب کردم، و از روی کامپیوترم قسمت ماژول ها را داخل زیپ کردم اما موقع آپلود این خطا داده میشه برای مازول لیست محصولات + آخرین محصولات
JInstaller::install: فایل '/home/nrpmoj21/domains/mojtabaghazi.ir/public_html/tmp/install_4fbfc14b92a82/mod_virtuemart_product/tmpl/default2.php' وجود ندارد
یکبار هم بسته aio را حذف کردم اما باز هم این خطا هست.
لطفا راهنماییم کنید.
داخل اون بسته ماژول محصولات خودکار نبود، آخرین محصولات هم نداشت ( معرفی محصولات داشت ). میشه لینک این دوتارو بدین ؟
آخرین محصولات : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط a9876543210ag [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من متوجه محصولات خودکار نمیشممیشه یکم توضیح یدید
.
علاقه مندی ها (Bookmarks)