دوستان اگه نظردهی آخر مطالب سایت الف رو معرفی کنید و لینک دانلودش رو بزارید ممنون میشم
نمونه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

دوستان اگه نظردهی آخر مطالب سایت الف رو معرفی کنید و لینک دانلودش رو بزارید ممنون میشم
نمونه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
سيستم رايگاني وجود نداره
البته جي كامنت هم باكمي تغيير ميشه به اين شكل درآورد
مي تونيد از RSComment يا JAComment هم استفاده كنيد كه تجاري هستن
موفق باشيد
اگه مرحمت بفرمایید همان جی کامت که فرمودید خوبه، و دیگر دوستان می فرمایند یکی از بهترین سیستم ها هستش
را اگه لینک دانلودش ( فارسیش ) رو بزارید ممنونت میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ضمنا دوست عزیز، رفتم تو سایتت، انتهای هر مطلبت یک جایی است که اشتراک گذاری مطلب هست. اگه لینک دانلود اونم بزاری خیلی ممنون میشم. تشکر
سلام
جي كامنت رو مي تونيد ازسايت اصلي دريافت كنيد
ترجمه اي كه توي سايت اصلي هست كار تيم جوملافارسيه و بزودي نسخه ي بهينه شدش هم منتشر خواهد شد
اون موردي هم توي سايت بنده ديديد لينك دانلودش همون جا هست و اگر بگرديد پيدا مي كنيد.
البته براي نسخه ي 1.5 هست
موفق باشيد
من این افزونه رو گرفتم، ولی امکاناتش مثل نسخه جوملا 1.5 نیست(کمتره) مثلا قالبهای متفاوتی نداره، و یا آی پی نویسنده را فقط توی بخش مدیریت نشون میده، و اون کد امنیتی رو نمیشه برداشت و ... ؟؟؟؟
سلام
به كامپوننت ها و كامپوننت جي كامنت بريد. يك بخشي داره به نام تنظيمات كه اونجا مي تونيد تنظيمات خودتون رو اعمال كنيد. اينكه آي پي براي چه شخصي نشون داده بشه هم در همونجا وجود داره
كد امنيتي هم شما تعيين مي كنيد كه براي چه گروهي ازكاربران نشون داده بشه
موفق باشيد
خوب رفتم، ولی هم هم محیط مدیریت اون انگیلیسی هست و هم گزینه های مذکور نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)