-
قرار دادن لینک دانلود
من میخام لینک دانلود توی مطالبم قرار بدم طوری که کسی نتونه از اون برای وبلاگ خودش استفاده کنه (برای کم کردن پهنای باند)
jdownload رو نصب کردم ولی چیزی ازش نفهمیدم.
وقتی هم که لینک مستقیم رو برای یه عکس قرار میدم و روی اون کلیلک میکنم دانلود نمیشه ولی وقتی همون لینک رو مستقیم در مرورگر وارد میکنم دانلود میشه.
لطفا منو راهنمایی کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-27-2012 08:18 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
كامپوننت جي دانلود به همين منظور ايجاد شده كه شما لينك دانلود مستقيم رو به كسي نديد
جي دانلود پلاگيني داره براي قرار دادن لينك دانلود در محتوا كه ميتونيد ازاون استفاده كنيد
موفق باشيد
-
-
اسم اون پلاگین چیه؟ چطوری باید ازش استفاده کنم؟ جدا از جی دانلود نصب میشه؟ :d
ویرایش توسط majidma3000 : 04-27-2012 در ساعت 10:46 AM
-
-
دروود
جي دانلود پلاگيني داره براي قرار دادن لينك دانلود در محتوا كه ميتونيد ازاون استفاده كنيد
این پلاگین با jdownload کار میکنه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دست شما درد نکنه
تونستم دکمه دانلود رو در محتوا قرار بدم
ولی بازم یه مشکلی هست 
وقتی میخوام یه فایلی رو دانلود کنم ارور 500 میاد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط majidma3000 : 04-27-2012 در ساعت 12:15 PM
-
-
از تنظیمات پیکربندی دانلود مستقیم رو فعال کردم درست شد ولی دیگه متن توافق نامه اجرا نمیشه
وقتی که دانلود مستقیم برای نمایش متن توافقنامه غیر فعال میکنم موقعه دانلود ارور 500 رو صفحه میاد.
-
-
یه سوال دیگه هم داشتم.
چطوری میشه تمامی مطالب در زیر مجموعه های یک مجموعه رو بدون انتخاب مجموعه نمایش بدیم؟:d
ویرایش توسط majidma3000 : 04-27-2012 در ساعت 02:08 PM
دلیل: غلط املایی
-
-
مشکل از تنظیمات افزونه شما هست
سوال جدید خودتون رو در تاپیک جدید مطرح کنید
در پناه ایزد
-
-
سلام
من این پلاگین رو دارم. وقتی روش کلیک می کنی یک خط کد ایجاد می کنه در مطلبمون . نمی شه ما یه کاری بکنیم که وقتی روی کلمه یا واژه ای کلیک کردیم خودش فایل مورد نظرمونو دانلود کنه ؟؟ دیگه به مجموعه ی دانلودش ما رو لینک نده ؟ این امکان در جی دانلود هست؟ مثل خیلی سای های دیگه که تا روی کلمه ی (برای دانلود کلیک می کنیم) چیزی که می خواهیمو دانلود می کنه. می تونیم اینطوری لینک داشته باشیم ومن خیلی لازمش دارد
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
سلام
كامپوننت جي دانلود به همين منظور ايجاد شده كه شما لينك دانلود مستقيم رو به كسي نديد
موفق باشيد
سلام
من این پلاگین رو دارم. وقتی روش کلیک می کنی یک خط کد ایجاد می کنه در مطلبمون . نمی شه ما یه کاری بکنیم که وقتی روی کلمه یا واژه ای کلیک کردیم خودش فایل مورد نظرمونو دانلود کنه ؟؟ دیگه به مجموعه ی دانلودش ما رو لینک نده ؟ این امکان در جی دانلود هست؟ مثل خیلی سای های دیگه که تا روی کلمه ی (برای دانلود کلیک می کنیم) چیزی که می خواهیمو دانلود می کنه. می تونیم اینطوری لینک داشته باشیم ومن خیلی لازمش دارد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)