-
مشکل مهم در بازگردانی sql
من وقتی میخوام import کنم sql رو این خطا رو میده.تا حالا اینجوری نشده بود.بعد از اینکه با Admin tools تغییر پسوند Database رو در قسمت data base table prefix editor دادم و سایت بالا نیومود خواستم import کنم sql رو اینجوری شده حالا برنمیگرده.
چی کار کنم دوستان سایت سایتم بالا نمیاد
ویرایش توسط sorrowrock : 05-27-2012 در ساعت 06:04 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-27-2012 06:00 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
اگر از کل بانک اطاعاتی Backup دارید
یک بار کل Table هارا انتخاب کنید و Drop کنید سپس اقدام به import کنید مشکل تون حل میشه .
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
منظورتون رو متوجه نمیشم.من فقط از SQL import کردم این میشه بک اپ کل بانک اطلاعانی؟همین کافیه؟بعد من کمی مبتدی هستم منظورتون رو متوجه نمیشم امکانش هست کامل توضیح بدید میترسم کاری کنم بدتر از این حالت بشه
-
-

نوشته اصلی توسط
sorrowrock
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منظورتون رو متوجه نمیشم.من فقط از SQL import کردم این میشه بک اپ کل بانک اطلاعانی؟همین کافیه؟بعد من کمی مبتدی هستم منظورتون رو متوجه نمیشم امکانش هست کامل توضیح بدید میترسم کاری کنم بدتر از این حالت بشه
شما باید اول از DB تون backup بگیرید
برای backup گرفتن از بانک اطلاعاتی باید وارد phpmyadmin بشد و با استفاده از گزینه Export و انتخاب تمامی جداول یک بکاپ تهیه کنید
مطالعه 2 مقاله کمک خوبی به شما خواهد بود .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مشکل حل شد کل table هارو drop کردم یا پاک کردم دوباره import کردم خدا رو شکر حل شد.
با سپاس
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)