با سلام.
من میخوام قبل از راه اندازی سایت اصلی، یک سایت امتحانی با جوملا 2.5 روی یک هاست رایگان ایجاد کنم. نمیدونم چه هاست رایگانی جوملا رو پشتیبانی میکنه و مطمئن هم هست. لطفاً راهنمایی کنید. با تشکر.

با سلام.
من میخوام قبل از راه اندازی سایت اصلی، یک سایت امتحانی با جوملا 2.5 روی یک هاست رایگان ایجاد کنم. نمیدونم چه هاست رایگانی جوملا رو پشتیبانی میکنه و مطمئن هم هست. لطفاً راهنمایی کنید. با تشکر.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
هاست کاران خوبه . خودش جوملا رو نصب داره و منتها یه تغییراتی هم توش داده و یکم کامل تره .
با عرض سلام و احترام . دوست عزیز نصب جوملا بر روی هاست های رایگان اصلا توصیه نمی شود . شما اگر می خواهید با جوملا اشنا شوید و یا کار کنید می توانید به راحتی بر روی سیستم خود نصب و استفاده کنید . مقاله زیر به شما در این ضمینه کمک می کند : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موفق باشید .
می تونید از سرویس آزمایش 30 روزه که خود جوملا با همکاری cloudaccess ارایه میده استفاده کنید. خودش جوملا رو نصب شده تحویل میده. از نشانی زیر وارد شوید:نوشته اصلی توسط mmohammadi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)