-
منوی با آیتم تصویر
سلام من یه منو میخوام که آیتم آن شامل متن وتصویر باشه که وقتی روی آن زدم متن اصلی را بیاره آیتم یه متن کوچیک و یه تصویر کوچیک سمت چپ یا راست اون داشته باشه مثل دانشگاه پزشکی تهران پایین آن آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-27-2012 09:16 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
جوملا این قابلیت رو دارد که هنگام ایجاد آیتم منو یک تصویر برای اون آیتم در نظر بگیرید .
اگه بفرمایید در لینکی که قرار دادید کدام قسمت اش این مورد موجوده ؟ شاید بشه راهنمایی بهتری کرد
-
-
اونی که دربار بیماری تب کنگو وبقیه کنار آن میباشه
-
-

نوشته اصلی توسط
faraz_86
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اونی که دربار بیماری تب کنگو وبقیه کنار آن میباشه
شما برای پیاده سازی اون نیاز به دانش html و Css دارید
از طریق ماژول html سفارشی , از مدیریت محتوا میتوانید اونو پیاده سازی کنید .
-
-
میشه لطف کنید با توجه به مثالی که گفتم یه توضیحی دهید من کاملا html بلدم ولی اینجا نمیدونم چکار کنم
-
-
به یک table نیاز دارید با 4 تا ستون که داخل هر کدام از ستونها یک متن و یک عکس که میتونید متن رو لینک کنید به مقاله مربوط به خودش .
-
-
سلام دوست عزیز چطور به یک مطلب آنو لینک کنم از طریق دستور html یا طور دیگه لینک به آن مطلب بدم
-
-
سلام دوست عزیز چطور به یک مطلب آنو لینک کنم از طریق دستور html یا طور دیگه لینک به آن مطلب بدم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)