-
مشکل jUpgrade با دیتا بیس های بزرگ
سلام به دوستان خوب
وقتی با jUpgrade مخواهم یک سایت رو که روی Joomla! 1.5.26 Stable هستش رو به نسخه ۲.۵ به روز کنم ، به دلیل اینکه دیتابیس خیلی حجیم هستش ، حدود ۶۰۰۰ رکورد ، این کامپوننت عالی توانایی این کار رو نداره .
البته وقتی فقط کتگوری ها یا منو ها رو فقط تیک میزنم این کارو انجام میده اما با تیبل content که حجیم هستش مشکل داره
کسی از دوستان آموزشی از تبدیل دستی این تیبل رو به نسخه ۲.۵ داره ؟ با توجه به اینکه در اینجا[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بهش هیچ اشاره یی نشده و فقط به خسته کننده بودنش اشاره کرده .
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-27-2012 05:28 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
این کار خیلی زمانبر و خسته کننده هست ! به خصوص با این تعداد رکوردی که شما دارید !
با این کامپوننت چه مشکلی دارید که نتونستید !؟ اخطار خاصی دریافت میکنید !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام مهدی جان
والا وقتی با این کامپوننت مخواهم تبدیل کنم دقیقا وسط تبدیل جدول ها بهم ارور migrating undefined رو میده . هر کاری هم کردم جواب نگرفتم
مثلا اول سعی کردم که ۱۵۰۰ رکورد از جدول کانتنت رو تبدیل کنم با jupgrade یعنی توی تیبل content باقی رکورد هارو پاک کردم و فقط ۱۵۰۰ تاش رو گذشتم که تبدیل انجام شد اما وقتی به قسمت article manager میرم تمام محتوا صورت زیر میاد
( تمام محتوا با تایتل (Alias: ) و غیره قابل کلیک
ممنون میشم اگه منو رهنمایی کنید
-
-
همین هفته پیش یک سایت با 10000 مطلب رو به جوملا 2.5 تبدیل کردم !
توی کامپیوتر خودتون اینکار رو انجام میدید ؟ یا مستقیماً از هاست دارید اقدام میکنید !؟
قبل از هر کاری یکبار دیتابیس رو ریپیر و آپتیمایز کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام
من روی هاست کار میکنم مستقیم . نظر شما چیه ؟
تیبل ها همونطور که شما گفتین اپتیمایز و ریپیر کردم اما باز هم ارور زیر که در عکس هست اومد
ویرایش توسط mkmazid : 06-02-2012 در ساعت 06:56 AM
-
-
یک راه حل خوب این هست که:
1) سایت رو به لوکال منتقل کنید.
2) دیتابیس رو optimize کنید.
3) متغیرهای زمان اجرا را در فایل php.ini به بالاترین حد ممکن برسونید.
4) عملیات Jupgrade رو اجرا کنید.
5) در صورتی که نتیجه نگرفنید، عملیات jupgrade رو مرحله به مرحله با آنالیز این کامپوننت پیش برید تا مشکل کار را پیدا کنید.
اکسنتشن xdebuger در php همراه با یک IDE خوب در این زمینه می تونه شما را کمک کنه(البته اگه قبلا آشنایی داشته باشید، وگرنه زمان زیادی برای آشنایی با این ابزار نیاز دارید).
-
-
تاپیکهایی که میتونه در اینباره به شما کمک کنه !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
انتهای این صفحه هم مطلب مفیدی داره :
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
اینکه گفتید دیتابیس رو optimize کنید رو میشه یه کم توضیح بدید
چه جوری باید این کار رو کرد
-
-
باید از پنل php myadmin تمام تیبل ها که میخواهد رو تیک بزنید بعد در انتهای صفحه از منو کرکره یی گزینه optimize یا ripair رو انتخاب کنید
در ضمن مهدی جان من همه این لینک ها رو که گفتید رو خوندم و تست کردم اما هیچ نتیجه نگرفتم
کسی از بچه ها query سراغ داره که باهاش بشه تمام محتوا های یکسان یک ردیف از یک جدول رو پیدا کرد
دلیل این که این موضوع رو انجام میگم این است که در همین کامپونت jupgrade اروری وجود داره که میگه که محتوا ردیف alias در جدول content یکی هستند ،
منظورم در دیتابیس های بزرگ مثلان ۷۰۰۰ رکورد در جدول content یک query باشه که نشون بده که کدام رکورد ها در جدول content مقدار alias یکسان دارند
ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)