مطالعه کنید !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر جوابگو بود لطفاً اطلاع بدید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست

مطالعه کنید !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر جوابگو بود لطفاً اطلاع بدید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ممنونم از توجهت، من مطلبی که گذاشتی رو خوندم و همینطور جاهایی که معرفی شده بود رو رفتم، البته خیلی وارد نیستم و چیزی از برنامه نویسی سر در نمی آرم. الان یکی دو سوال دارم؛نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آیا این اسکریپت تبدیل اعداد لاتین به فارسی از Jquery استفاده می کنه؟ من در یک صفحه HTML بدون اینکه Jquery رو فراخوان کنم و تنها با همون اسکریپت تونستم اعداد لاتین رو فارسی کنم.
اگر از Jquery استفاده می کنه، گمان می کنم که نباید روی بقیه اسکریپت های Jquery مشکل ایجاد کنه، اما تو سایت من اینکار رو می کنه!
اگر از Jquery استفاده می کنه، پلاگین هایی هست که مشکل تداخل Jquery و Mootools رو حل می کنه، که امتحان کردم و جواب نگرفتم. بدتر این پلاگین ها هرچی با موتولز کار میکرد رو از کار انداختند!
آیا احتمال داره که با تبدیل اعداد، کاراکتر مقادیر عددی اسکریپت های دیگه رو تغییر بده و به همین دلیل در کارکرد اونها مشکل ایجاد میشه؟
البته فعلاً و با این شرایط دارم قید فارسی شدن اعداد رو میزنم!
خیر این اسکریپت از جی کوئری استفاده نمیکنه !
اما احتمالاً یا شما کد رو اشتباه در قالب قرار میدید یا قالبتون این ایراد رو داره. بررسی کنید با قالب پیشفرض هم این مشکل بوجود میاد !؟
همیشه راه حلی هست ! نباید کنار کشید
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
اسکریپت رو در جای درستی قرار میدم، در هدر و زیر اسکریپت های جاوای دیگه. خود اسکریپت تبدیل اعداد هم عالی کار میکنه، یعنی تمام اعداد لاتین رو فارسی میکنه. و چون کار میکنه یعنی جاش درسته. مشکل تداخل اون هست با اسکریپت های دیگه. من از قالب yootheme استفاده میکنم و نمی خوام ازش صرف نظر کنم.نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا یه تست کنید ببینید با قالبهای دیگه مشکل دارید یا خیر !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
خوب دوست عزیز،
با این کد مشخصا باید نه تنها جاوا اسکریپت های صفحه، بلکه تصاویر و برخی لینک ها از کار بیفتند. شما فقط تابع فارسی کننده اعداد رو که یونیدکد حروف را شیفت میده، باید در قسمت متن استفاده کنید.
سلام، ممنونم از پاسخ، اما ممکنه توضیح بیشتری بدید؟نوشته اصلی توسط novinfard [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این طور که من متوجه شدم، باید این اسکریپت رو درون تگ های Body فراخوان کنم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)