سلام
چطور می تونم فیلم با فرمت flv را بگذارم. لطفا دستورش را بگید .
سایت مربوطه: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
می خوام به جای اون 3 تا فیلم بگذارم. در صفحه اصلی

سلام
چطور می تونم فیلم با فرمت flv را بگذارم. لطفا دستورش را بگید .
سایت مربوطه: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
می خوام به جای اون 3 تا فیلم بگذارم. در صفحه اصلی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
میتونید از افزونه زیر استفاده کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
لطفا کمی بیشتر توضیح دهید . بعد من دستورش رو بلد نیستم که چطور فراخوانی کنم. بعدش این لینکی که دادید دانلود نمی شه کرد!
دوست عزیز لینک دانلود مشکلی نداشت.
دانلود
joomlaworks.googlecode.com/files/plg_jw_allvideos-v4.4_j1.5-2.5.zip
راهنمای استفاده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز راهنمای استفادش رو که خودم دیدم در لینک. منظور من پیاده سازی در جوملاست. یعنی بعد از نصب کردن این پلاگین باید چکار کنم؟ چطور در تنظیمات جوملا فعال کنم که فیلم را فراخوانی کنه. الان در این قالب عکس است نه فیلم. باید با html دستورش را بنویسم یا نه که فیلم را فراخوانی کند!
منظور من این است.
دوست عزیز توضیحات کامل در صفحه راهنما موجود است. کافیست کمی دقت کنید.
شما پلاگین رو فعال میکنید و تنظیمات پلاگین رو متناسب با نیازتون انجام میدید. مسیر پوشه های صدا و تصویر هم در مدیریت پلاگین مشخص میکنید (در تصویر صفحه راهنما مشخص است)
مثلا پوشه پیش فرض ویدئو به صورت زیر است
images/stories/videos
حال اگر فایل paris.flv را در این پوشه قرار دهید میتوانید این ویدئو را به صورت زیر در ویرایشگر فراخوانی کنید.
{flv}paris{/flv}
متشکرم از توضیح مفید و کاملتون
علاقه مندی ها (Bookmarks)