سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: درخواست یک سیستم امتیاز دهی به کاربران

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

Exclamation درخواست یک سیستم امتیاز دهی به کاربران

سلام من میخوام یک سایت درست کنم با مشخصات زیر کسی میدونه چطوری مشیه همچین کاری کرد...

1- کابران در سایت ثبت نام کنن و بتونن تاریخ تولد و جنسیت خودشون رو مشخص کنن(متأسفانه کامپوننت AlphaRegistration برای جوملا 2.5 تولید نشده)

2- به کابران با توجه به فعالیتشون در سایت امتیاز اختصاص بدم برای مثال هر مطلبی که نوشته میشه/ هر نظری که به مطالب میدن / هر رأی که به مطالب میدن / هر دعوتنامه که به دیگران میفرستن / هر بار که روزانه به سایت وارد میشن و.... (کامپوننت AlphaUserPoints اکثر این موارد رو پوشش میده ولی مثلا باید برای امتیاز به هر مطلبی که گذاشته میشه یک پلاگین از سایتش بخرم که 12$ هست)

3- نمایش برترین کابرها با توجه به عملکر در صفحه اصلی سایت (متأسفانه در AlphaUserPoints چنین ماژولی وجود نداره..!!!)

4- در قسمت مشاهده پروفایل کابران در وب سایت باید این موارد نمایش داده بشه(*مشخصات کامل کاربر **تعداد کل مطالبی که ارسال کرده** **تعداد کل نظراتی که داده ** **امتیازش** **آخرین مطالب که گذاشته** **مطالبی رو که دوست داره** **نظرات دیگر کاربران در باره این کاربر**)

دوستان لطفاً کمک کنید به نظرتون میشه اینو با AlphaUserPoints درستش کرد یا باید با jomsocial ترکیبش کنم...؟؟؟

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 490 بار در 360 ارسال
    سلام
    اكثر مواردي گه ليست كردين در حيطه aup ميباشد
    كه بر روي جوملا 2.5 هم كار ميكنه

موفق باشيد

نقل قول نوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام
    اكثر مواردي گه ليست كردين در حيطه aup ميباشد
    كه بر روي جوملا 2.5 هم كار ميكنه

موفق باشيد
    ممنون اکثرش رو میدونم... من سؤالم این بود که اگه بخوام سیستم همه این ویژگی ها رو داشته باشه چی کار کنم.......

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    سلام

نكتهاي رو بهتون ياد آور يشم در مورد پلاگيني كه گفتيد 12 دلار هستش. اين كامپوننت نسبت به كارايي كه داره واقعاً* كيفيت بسيار بالايي داره. اگر يك پلاگينش اين قيمته قيمت بسيار منصفانه ست.
    البته توجه داشته باشيد كه جومسوشيال 99 دلار هستش(ارزونترينش) كه نسبت به كارايي كه شما مد نظرتون هست آلفا بهتر جواب ميده

3- نمایش برترین کابرها با توجه به عملکر در صفحه اصلی سایت
    برترين كاربران رو ماژولش هست كه با امتياز نشون ميده. البتهمي تونيد اين گزينه روتوش بگونجونيد و خودتون اين آيتم رو اضافه كنيد و از جدول ديتابيس بخونيد

1- کابران در سایت ثبت نام کنن و بتونن تاریخ تولد و جنسیت خودشون رو مشخص کنن
    مي تونيد از RSMembership استفاده كنيد. اين كامپوننت مي تونه فيلددلخواه براتون اضافه كنه

نقل قول نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام

نكتهاي رو بهتون ياد آور يشم در مورد پلاگيني كه گفتيد 12 دلار هستش. اين كامپوننت نسبت به كارايي كه داره واقعاً* كيفيت بسيار بالايي داره. اگر يك پلاگينش اين قيمته قيمت بسيار منصفانه ست.
    البته توجه داشته باشيد كه جومسوشيال 99 دلار هستش(ارزونترينش) كه نسبت به كارايي كه شما مد نظرتون هست آلفا بهتر جواب ميده

برترين كاربران رو ماژولش هست كه با امتياز نشون ميده. البتهمي تونيد اين گزينه روتوش بگونجونيد و خودتون اين آيتم رو اضافه كنيد و از جدول ديتابيس بخونيد

مي تونيد از RSMembership استفاده كنيد. اين كامپوننت مي تونه فيلددلخواه براتون اضافه كنه
    ممنون از راهنمایی شما . من مشکلی در مورد 12 دلار ندارم و با شما موافقم و حتماً میخرمش.

در مورد RSMembership متأسفانه این کامپوننت در AlphaUserPoints ساپورت نمیشه یعنی در قسمت تنظیمات آلفا ثبت نام RSMembership رو ساپورت نمیکنه...!! مشکل اصلی من همینه(حالا اگه نشد خودم Core Register Joomla رو دستکاری میکنم که با آلفا هم اوکی باشه)

مشکل بعدی در امتیاز دهی به کسانی هست که نظر میدن...!!! چون کامپوننتهای نظر دهی آلفا رو ساپورت نمیکنن. مگر بعضی ها در ورژنهای قدیمش....!!!

و مشکل اساسی تر (4- در قسمت مشاهده پروفایل کابران در وب سایت باید این موارد نمایش داده بشه(*مشخصات کامل کاربر **تعداد کل مطالبی که ارسال کرده** **تعداد کل نظراتی که داده ** **امتیازش** **آخرین مطالب که گذاشته** **مطالبی رو که دوست داره** **نظرات دیگر کاربران در باره این کاربر**)) هست. برای این مشکل راه حلی هست....؟؟؟

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    مشکل بعدی در امتیاز دهی به کسانی هست که نظر میدن...!!! چون کامپوننتهای نظر دهی آلفا رو ساپورت نمیکنن. مگر بعضی ها در ورژنهای قدیمش....!!!
    براي اينكار بايد پلاگين بنويسيد يا مي تونيد سفارش نوشتنش رو بديد. نحوه ي نوشتن پلاگينش هم توي كامپوننت وجود داره و دستوراتش هم ساده ست.

پيشنهاد من استفاده از cb+aup هست. كامپوننت aupبه تنهايي نمي تونه اين امكانات رو فراهم كنه.

موفق باشيد

تشکر شده 369 بار در 258 ارسال
    چیزی که می خواهید اختصاصی و سفارشی هست، هرچند با سفارشی سازی(customize) یک یا چند افزونه هم میشه بهش رسید.

به برنامه نویسش بستگی داره.

نقل قول نوشته اصلی توسط novinfard [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    چیزی که می خواهید اختصاصی و سفارشی هست، هرچند با سفارشی سازی(customize) یک یا چند افزونه هم میشه بهش رسید.

به برنامه نویسش بستگی داره.
    خوب اینجا کسی نیست بنویسه..؟؟؟