-
درخواست متن متحرک
سلام
من می خواستم مانند سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وقتی روی هر منو می رویم صفحه ی مربوط به آن به صورت حرکتی از بالا به پایین باز شود.آیا جوملا این امکان را دارد.
ممنون از راهنماییتون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-29-2012 08:41 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
-
-

نوشته اصلی توسط
mis.shafiee
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟
اون JQuery منو ای مد نظر شماست من براش ماژولی پیدا نکردم که بهتون معرفی کنم .
تنها کمکی میتونم بکنم اینه اسکریپت همین منو رو از همون لینک براتون در بیارم اگه بدرد تون میخوره و میتونید از اسکریپت اش استفاده کنید .
-
-
دوست عزیز منظور من منو نبود. منظور من متن ها بود که به صورت متحرک از بالا به پایین باز می شود. من چگونه می توانم به متن هایم چنین افکت را بدهم. امیدوارم منظورم را خوب بیان کرده باشم.
ممنون از راهنماییتون
-
-

نوشته اصلی توسط
mis.shafiee
دوست عزیز منظور من منو نبود. منظور من متن ها بود که به صورت متحرک از بالا به پایین باز می شود. من چگونه می توانم به متن هایم چنین افکت را بدهم. امیدوارم منظورم را خوب بیان کرده باشم.
ممنون از راهنماییتون
من متوجه نشدم متن متحرک اش کجاست ولی در مورد background-attachment : fixed یکم تحقیق کنید شاید مشکل حل شه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط shmata : 05-30-2012 در ساعت 02:54 PM
-
-
شما روی منوی company که کلیک کنید در سمت راست متنی از بالا به پایین باز میشود برای من باز شدن متن از بالا به پایین مهم است. یکبار سایت را ببینید.
-
-
سلام
سایتش باز نمیشه کامل ظاهراً!
میشه یک تصویر ازش تهیه کنید و با تصویر توضیح بدید !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
دوست عزیز متن به صورت حرکتی است و من نمی توام عکس بگیرم. خواهش یکبار دیگر امتحان کنید.
ممنونم
-
-
کلاً متن متحرک من نمیبینم اینجا ! با عکس نشون بدید کجا رو میگید !!! شاید بشه متوجه شد ! شاید منظور شما از متحرک چیز دیگه باشه !!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
است. من دور متن خط قرمز کشیده ام.
شما اگر روی هر کدام از منوها کلیک کنید ،متن آن از بالا به سمت پایین می آید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)