با سلام
دوستان مشکلی که jdownload دارم نمایش تعداد دانلودهاست. وقتی که یک فایل رو با اینترنت دانلود منیجر دانلود میکنیم تعداد دانلودها جندین برابر نشون داده میشه!
چطوری میشه این مشکل رو برطرف کرد؟

با سلام
دوستان مشکلی که jdownload دارم نمایش تعداد دانلودهاست. وقتی که یک فایل رو با اینترنت دانلود منیجر دانلود میکنیم تعداد دانلودها جندین برابر نشون داده میشه!
چطوری میشه این مشکل رو برطرف کرد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
منظورتون از تعداد دانلود ها كدوم قسمت هست؟
هم در ماژول بیشترین دانلودها و هم در جزئیات فایل.
سلام
دقيقا چند برابر نشون داده ميشه؟
اينترنت دانلود منيجير فايل ها رو تكه تكه ميكنه و دانلود ميكنه معمولا به تعدا 8 يا 16 اين مورد رو لطفا چك كنيد.
معمولا 4 بار نشون میده با توجه به حجم فایل. مثلا در یک فایل 163 کیلوبایتی تعداد دانلود 4 تا اضافه میشه.
مشکل از همین تکه شدن توسط دانلود منیجر هست. آیا راهی وجود داره که جلوی دانلود توسط اينترنت دانلود منيجير گرفته بشه؟
آیا کس دیگه ای با جی دانلود کار کرده که همچین مشکلی داشته باشه؟
سلام
اين مشكل وجود داره
اين مشكل رو قبلا دوستاني كه ميخاستن با سيستم aup و جي دانلود كار كنند رو مشاهده و گزارش كردند
در اونجا مشكل اين بود كه وقتي كاربر با دانلود منيجر دانلود ميكرد امتيازات بدرستي كسر نميشد
چون تعداد بار دانلود براي كامپوننت aup درست گزارش نميشد
موفق باشيد
خوب حالا باید چیکار کرد؟ ): نباید از جی دانلود برای مرکز فروش فایل استفاده کنیم؟
سلام
نسخه ي جي دانلود+ آفا يوزر پوينت شما چي هست؟
جي دانلود+ آلفايوزر پوينت كامپوننت مناسبي براي فروش فايل نيستن. مي تونيدازكامپوننت هاي اختصاصي مثل payperdownload استفاده كنيد
موفق باشيد
من فقط از جی دانلود ورژن 1.9 استفاده میکنم و آلفا یوزر ندارم (jdownloads_1.9.0_stable_926)
آیا payperdownload از نظر کنترل و مدیریت دانلودها به خوبیه جی دانلود هست؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)