-
اشکال در بهینه سازی آدرسها برای موتورهای جستجو
با سلام
من قسمت seo در کنترل پنل خود را فعال کردم و همچنین فایل htaccess.txtدر هاستم رو به .htaccess (نقطه در ابتدا) تغییر نام دادم ولی وقتی روی لینکهای سایت کلیک می کنم صفحات باز نمی شن و خطا می دن (500 Internal Server Error error) که برای رفعش مجبورم تنظیمات seo رو برگردونم به حالت اولیش لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-27-2012 06:45 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با عرض سلام و ادب .
دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .
دوست عزیز این ارور (500 Internal Server Error error) مربوط به سرویس دهنده هاست شما میباشد . با مدیر سرور خود هماهنگ کنید .
اما این روش را هم تست کنید .
محتویات فایل htaccess را داخل فایلی بنام php.in قرار دهید و اون فایل را حذف کنید . ببینید مشکل شما حل میشود /
حتما قبل از هر تغییری از فایل ها و پایگاه داده خود بک آپ تهیه کنید .
موفق باشید .
-
-
با سلام و تشکر از لطف شما
ممنون از راهنمایی خوبتون ، من همین کار و کردم و مشکلم تقریبا رفع شد فقط یه مشکل کوچیک دارم و اونم اینکه وقتی در قسمت seo تیک دوم یعنی (apachi mod_rewrite)رو می زنم و بعد روی لینکهای سایتم کلیک میکنم با خطای error404.php رو برو می شم که البته وقتی این تیک رو برمیدارم مشکل رفع میشه و آدرسها هم بهینه میشن فقط میخوام بدونم این تیک چیکار میکنه و آیا برداشتنش مشکلی ایجاد نمیکنه؟
با تشکر مجدد از راهنماییتون
-
-
سلام
به مدير سرورتون اطلاع بديد و سوال كنيد كه آيا سرور شما از Apche mode_rewrit پشتيباني ميكنه يا نه؟ خطايي كه شما دريفت ميكنيد مربوط به عدم موجديت فايل htaccess. هست.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)