-
تبدیل قالب 1.5 به 2.5
با سلام
دوستان من از آموزش هایی که در ارتباط با تبدیل قالب بود مرحله به مرحله پیش رفتم اما وقتی استایلم رو در 2.5 انتخاب میکنم این ارور رو به من میده
Call to a member function countModules() on a non-object in C:\wamp\www\joomla2\templates\main\functions.php on line 282
line282
function artxCountModules(&$document, $position)
{
return $document->countModules($position);
}
اگر کسی اینکارو کرده لطفا راهنماییم کنید.ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-30-2012 12:50 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
faeze k
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
دوستان من از آموزش هایی که در ارتباط با تبدیل قالب بود مرحله به مرحله پیش رفتم اما وقتی استایلم رو در 2.5 انتخاب میکنم این ارور رو به من میده
Call to a member function countModules() on a non-object in C:\wamp\www\joomla2\templates\main\functions.php on line 282
line282
function artxCountModules(&$document, $position)
{
return $document->countModules($position);
}
اگر کسی اینکارو کرده لطفا راهنماییم کنید.ممنون
اون آموزش هایی در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] منتشر شده برای قالب های استاندارد جوملا است
قالب شما احتمالا از frame work خاصی (T3 , Helix , YJGrid , ... ) استفاده میکنه
برای تبدیل این نوع قالبها باید جای فایلهای مربوطه در اون مدل frame work بدونید مثلا باید بدونید که محتویات index.php بین چند فایل تقس شده اند
-
-
از کجا میتونم مطمئن شم که قالب استاندارد یا fram work خاصی داره؟
-
-
باید source قالب رو ببینم تا بهتون بگم
-
-
دوست عزيز من قالب رو براتون ايميل كردم.همچنين پيام شخصي ارسال كردم.اگر امكانش هست قالب رو يه برسي كنيد.بينهايت ممنون
-
-
برای اقالب شما از framework خاصی استفاده نشده فقط در index.php یک سری function اضافه تر نسبت به سایر قالب های جوملا داره که تمام این function های در فایل functions.php قالب تون موجوده اگر برای درک مفاهیم این توابع به php مسلط باشید براحتی میتونید با استفاده از مقاله ای که خدمتون معرفی کردم میتونید قالبتون به 2.5 تبدیل کنید .
-
-
من قالب 1.5 رو به 2.5 ارتقا دادم.مشکلی نداشت.قالب رو پیش فرض قرار دادم اما در سایت اصلی این پیغام رو به من میدهS20
Call to a member function getMessageQueue() on a non-object in C:\wamp\www\joomla2\templates\atomicm\functions.ph p on line 32
ممنون میشم راهنماییم کنید
مربوط به همون function.php این تابع در 2.5 در مسیر های
library->joomla->apllication->aplication.php
document->html->render->message.php
وجود دارد.
چه طوری میتونم حلش کنم؟
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)