ساز گار با جوملا نسخه 2.5.1[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

ساز گار با جوملا نسخه 2.5.1[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
خیلی عالیه. دقیقا عین همین ولی یه کم شکیلتر و ظریفتر سراغ دارین؟ مثلا ستاره ها کوچکتر و در کل پرستیژ بالا باشه؟
ایگلت تا فردا با هدیه ای بسیار جالب در این مورد میاد که در JED هم افزونه Approve شده، لینکش رو براتون فردا قرار میدم.نوشته اصلی توسط irantej [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هدیه وعده داده شده منتشر شد!!!
مرسی. یه لحظه افتخار کردم به اینکه در جوملای اصلی دیدم
البته با عرض پوزش چنگی به دل نزد.
ویرایش توسط safajuy : 06-04-2012 در ساعت 01:43 PM دلیل: ادغام پست ها
با سلام
از جناب مهندس نوین فرد خواهش میکنم که افزونه را در قسمت فعالیت کاربران معرفی کنند و دوستان دیگر هم نظراتشون رو در همان جا اعلام کنند تا در صورت امکان اشکالات برطرف بشه.
بحث اصلی این تاپیک مربوط به افزونه ی دیگری است.
با تشکر از شما عزیزان
ویرایش توسط jalal_iranian : 04-11-2012 در ساعت 07:09 AM
ممنون از لطف شما دوست عزیز
ببخشید چه طور می توانم این پلاگین را در مطلب اضافه کنم
سلامنوشته اصلی توسط paryl [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پلاگين رو فعال كنيد
نمايش امتياز هم توي مطالب فعال كنيد تا نمايش بده
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)