یه سوال در مورد منو هادارم.چرا وقتی یه مطلبی رو به یه منو اختصاص میدی اون مطلب رو در صفحه ای جداگانه باز میکنه؟من میخوام مطلبش رو در صفحه اصلی نشون بده.آدرس سایتم:www,payamak-parsian.ir

یه سوال در مورد منو هادارم.چرا وقتی یه مطلبی رو به یه منو اختصاص میدی اون مطلب رو در صفحه ای جداگانه باز میکنه؟من میخوام مطلبش رو در صفحه اصلی نشون بده.آدرس سایتم:www,payamak-parsian.ir
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
توی تنظیمات منو
"پنجره هدف" رو "مادر" انتخاب کن عزیز
موفق باشید .
ویرایش توسط mohammad973 : 05-31-2012 در ساعت 03:49 PM
چطوری به منو لینک بدم که روی یه منو که کلیک شه یه آدرس جدید بیاد باید چی کار کنم؟
خوب مطلبت رو ایجاد کن و اونو به مجموعه ای که میخوای ملحق کن . کافیه که توی تنظیمات گزینه منوت ، اون مجموعه رو انتخاب کنی تا نمایش بده . این کار معمول و روال عادی کار با جوملاست دیگه !
البته اگه راه بهتری هست دوستان بگند .
از مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قسمت تنظیمات منو را مطالعه بفرمایید.نوشته اصلی توسط diamond.abbasi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من مقاله ای که گفتید مطالعه کردم.و لینک با آدرس خارجی دادم.نشد.من میخوام یه لینک جدید باز بشه اینطوری:sms.payamak-parsian.ir ولی اینطوری میشه:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس سایتم:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فکر کنم مشکل شما با ساختن یک Subdomain و دادن آدرس اون به منوتون حل بشه . از سی پنلتون میتونید این کارو انجام بدید .
Subdomain ای به آدرس sms.payamak-parsian.ir
من ساب دامین ساختم نمیدونم چطوری به منو لینک بدمنوشته اصلی توسط mohammad973 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)