-
مشکل در قسمت مدیریت زبان جوملا فارسی که از همین سایت دانلود کرده ام
با سلام و تشکر از تمام افرادی که در مفید بودن هرچه بیشتر این سایت در تلاش هستند.
من جوملای 2.5 را از همین سایت دانلود کرده ام و برای چند زبانه کردن سایت به قسمت افزونه ها ، مدیریت زبان ها ، عنوان میروم که باید در این قسمت در نوار ابزار بالا گزینه new داشته باشیم و بقیه مراحل را پیش برویم.....چند جوملای فارسی از سایتهای دیگه دانلود کردم این قسمتها درست بود و تا انتها پیش رفت ولی در جوملایی که از این همین سایت دانلود کردم و به خاطر ویرایشگر و افزونه های بیشتری که بصورت پیش فرض دارد تمایل به استفاده از این جوملا دارم این ایراد را میگیرد.....
500 - یک خطا رخ داده است
Unknown column 'a.access' in 'on clause' SQL=SELECT a.*,ag.title AS access_level,l.home AS home FROM `jdb_languages` AS a LEFT JOIN jdb_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN `jdb_menu` AS l ON l.language = a.lang_code AND l.home=1 AND l.language <> '*' WHERE (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.title asc Unknown column 'a.access' in 'on clause' SQL=SELECT a.*,ag.title AS access_level,l.home AS home FROM `jdb_languages` AS a LEFT JOIN jdb_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN `jdb_menu` AS l ON l.language = a.lang_code AND l.home=1 AND l.language <> '*' WHERE (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.title asc LIMIT 0, 20 Unknown column 'a.access' in 'on clause' SQL=SELECT a.*,ag.title AS access_level,l.home AS home FROM `jdb_languages` AS a LEFT JOIN jdb_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN `jdb_menu` AS l ON l.language = a.lang_code AND l.home=1 AND l.language <> '*' WHERE (a.published IN (0, 1)) ORDER BY a.title asc
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم اگه کمک و راهنمایی بفرمایین .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-29-2012 11:30 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
کسی اینجا نیست که بتونه کمک کنه؟؟؟؟؟
-
-
سلام
بارها این قسمت رو رفتم و مشکلی ندیدم !
دوباره نصب کنید ! شاید فایلی ناقص براتون ... !
از چه شبیه سازی استفاده میکنید !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)