-
مفاهيم اوليه دريافت هاست
سلام
من تازه شروع كردم و در حالت لوكال يك چيز هايي با نرم افزار طراحي وب درست كردم و در حال تمرينم/
امروز براي برسي هاستينگ ها رفتم و چند تا واژه ديدم و مي خواستم ببينم تصور من از اين واژه ها درسته و هر كدام غلطه با توضيح ساده به من اموزش دهيد/
1-ftp اكونت :وقتي يك سايت دارم حتما بايد يك ftp براي انقال داده داشته باشم كه نياز به يك ftp هست حال اگر سايت چند مدير داشته باشه بهتر چن ftp اكونت داشته باشه؟ /
2-پارك دومين:يك سايت دارم با دامنه x با پارك دومين مي تونم دامنه ديگري مثل y رو هم به سايت وصل كنم يعني من با دو دومين x و y مي تونم وارد سايت بشم/
3-addon domains :من يك فضا مي خرم مثلا 100 مگابايت حال با اين حالت من مي تونم تو اين فضا اگر دو تا addon domains در اختيار داشته باشم دو تا سايت متفاوت مثلا يكي شخصي و يكي فروشگاه راه بندازم يا منظورش چيزه ديگر است. مثلا در مشخصات هاست اين addon domains نامحدود است يعني من بسته به فضا مي تونم چندين سايت راه بندازم(مثلا چند سايت جوملا متفاوت)
4-در هاست به هر سايت چندين ديتابيس مي توان وصل كرد و محدوديت در ان نيست/
ممنون مي شم كمكم كنيد البته من مطالب رو به زبان ساده نوشتم/من تصور خودم رو در مورد هر قسمت نوشتم اگر درسته كه هيچ و جايي توضيح بيشتر داره به من بديد و جايي هم كه غلطه كمك كنيد/
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-02-2012 03:47 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)