سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15

موضوع: جای بسی تاسف ( قابل توجه مدیران فروم Mambo Learn )

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

Re: جای بسی تاسف ( قابل توجه مدیران فروم Mambo Learn )

دوست عزیز آقای بهزاد با سلام به شما

امیدوارم که تا کنون موفق به راه اندازی مامبو فارسی شده باشید. اما پیشنهادی که من برای شما دارم مربوط به فارسی سازی نمی شود. بلکه در مورد اصل قضیه می خواهم با شما دوست عزیز صحبت کنم.
    فارسی سازی و قرار دادن dir=rtl و موارد دیگر ذکر شده توسط آقای فیروزمندیان برای کسی که با الف بای برنامه نویسی آشنا است کافی است. اما شما چنانچه با html آشنایی ندارید بهتر نیست کار تهیه سایت های خود را به افراد متخصص در این زمینه بسپارید. زیرا مطمئنا کار با فارسی نویسی تمام نخواهد شد و شما احتیاج به اطلاعات کاملی در مورد html, javascript, php, database و غیره خواهید داشت و همچنین تجربه مفید تا بتوانید کارهای خوبی ارائه دهید. پس یا آستین بالا بزنید و برنامه نویسی را یاد بگیرید و یا پروژه های وب را از افراد حرفه ای بخواهید. زیرا لزوما هر کسی نباید همه کارهایش را خودش انجام دهد...

با آرزوی موفقیت برای شما

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

بوی دعوا و اعصاب خوردی و اینا میاد ! پس منم هستم !

خب حرف شما قبول آقای بهزاد
    شما گفتی :
    "آیا وقتش نشده که 4 خط مطلب درست و حسابی در مورد فارسی سازی قالب مامبو اینجا نوشته بشه؟"
    آقای فیروزمندان هم دقیقاً 4 خط نوشتن ! و کسی هم که فقط یه ذره HTML ساده بدونه ! منظور رو میفهمه و براش کافیه !

ولی اگه منظور شما فارسی کردن کل مامبو یعنی بخش مدیریت و بقیه جاها باشه باید یه سری به سایت اصلیش بزنی که توضیح داده !
    اگه نخوای هم میتونی بپرسی که هسته ی مامبو رو چه جوری فارسی میکنن که بهت تو ضیح میدن که فایلهای زبان رو باید ترجمه کنی و آپلود کنی و اگر هم میخوای تاریخ جلالی داشته باشی باید فانکشن تاریخ جلالی رو اضافه کنی همین !
    خب دیگه چه مشکلی هست ؟!؟!؟!

در ضمن شما اگه مامبوی اصلی رو از سایت اصلیش دریافت کنی و مطالبت رو فارسی بزاری یه سایت فارسی داری !

البته فارسی کردن هسته ی مامبو به همین سادگیها هم نیست ! ولی به مامبو خودش فایلهای زبان رو قرار داده که هرکی خواست برای خودش یه زبان جدید درست کنه !

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

دوست عزیز یه نکته رو یادآوری کنم!
    همه ما کمک به مامبو کار ثانوی مون هست خود من برنامه نویس و متخصص شبکه سازمانی هستم که تقریبا ساعتی 7 هزار تومن دارم ازشون میگیرم، اما وقتی میام مامبو لرن در حد توانم کمک میکنم و هیچ چشم داشتی هم ندارم
    اون 4 خطی هم که گفتی ما بار ها نوشتیم و حتی برای دوستان بصورت شخصی انجام دادیم، شمایی که الآن گله میکنی اون موقع تشکر کردی؟
    دوست عزیز تمامی این بچه هایی رو که اینجا میبینی همشون فقط بخاطر کمک به مقوله OpenSource و مامبو اینجا هستن وگرنه دلیلی نداشت توی یه فاروم حاضر بشن.

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

[quote author=behzad link=topic=468.msg2367#msg2367 date=1141405654]

1: یا باید تم های تحمیلی رو که دوستان فارسی کردن قبول کنم.
    2: یا باید برم کلاس html . photoshop. و برنامه نویسی php.
    3: یا باید مامبو رو delete کنم و برم سراغ nuke دوباره.
    [/quote]

اصلاً نيازي نيست كه بخواي قالب هاي تحميلي رو قبول كني. هيچ نيازي هم به كلاس رفتن نداري. اگه يك ذره وقت بزاري، يك ذره قالب هائي كه فارسي شده رو زيرو رو كني همه كار ها رو خودت ميتوني انجام بدي. من هم هيچ كلاسي نرفتم و اصولاً از برنامه نويسي چيزي بلد نيستم. ولي بعد از اينكه يه سري قالب رو زيرو رو كردم و از راهنمائي هاي بچه هاي مامبو لرن استفاده كردم ديگه خودم را افتادم. حتي ديگه خودم قالب درست ميكنم.
    پس بهتره خودت هم يه خورده همت كني و بيشتر مطالعه كني. مطمئن باش بعد از چند وقت خودت راه ميفتي. منم از روي هيچ آموزشي كه به طور كامل توضيح داده شده باشه استفاده نكردم.

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

اين بحث مربوط به چند ماه پيشه و ايشون هم منظور بدي از حرفشون نداشتن. خواهش ميكنم بحث هاي سودمند و فني رو ادامه بديد.

متشكرم.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12