-
مشکل در ارتقا
سلام
ارتقا جوملا به 2.5.4 انجام داده ام.تا پایان نصب انجام شد اما نصب جدید با نشانی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] است و در حالت عادث صفحه قبلی می آید چگونه jupgrade را بعد ار نشانی سایت حذف کنم[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تا قالب ارتقا یافته نمایان شود
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-27-2012 03:17 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
nouri
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ارتقا جوملا به 2.5.4 انجام داده ام.تا پایان نصب انجام شد اما نصب جدید با نشانی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] است و در حالت عادث صفحه قبلی می آید
چگونه jupgrade را بعد ار نشانی سایت حذف کنم[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تا قالب ارتقا یافته نمایان شود
باید سورس موجود در پوشه jupgrade را به root وب سرور تون منتفل کنید و بعد ( در صورت نیاز فایل configuration.php را ویرایش کنید.) تمام این آموزشها در دانشنامه جوملا موجوده : خوندن مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]خیلی کمکتون میکنه مخصوصا قسمت ویرایش configuration.php .
-
-
سلام
عمليات ارتقا روي يك جوملاي ديگه و آدرس ديگه اي انجام ميشه كه در صورت ناقص بودن يا به مشكل برخوردن بتونيد سايت خودتون رو برگردونيد و عمليات رو مجدد انجام بديد
اگر سايت بطوركامل ارتقا پيدا كرده كافيه كه فايل هاي قديم رو يكجا بك آپ بگيريد و محتويات پوشه ي jupgrade رو به root منتقل كنيد و فايل configuartion.php رو ويرايش كنيد و اسم jupgrade رو حذف كنيد
موفق باشيد
-
-
سلام
من از jupgrade برای ارتقا سایتم میخوام استفاده کنم ام در همان اوایل شروع با مشکل زیر رویرو میشم
411: You must to disable 'safe_mode_gid' on your php configuration
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)