نسخه ي php و mysql ومپتون رو بنويسيد

نسخه ي php و mysql ومپتون رو بنويسيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Apache 2.2.22 – Mysql 5.5.24 – PHP 5.4.3 XDebug 2.1.2 XDC 1.5 PhpMyadmin 3.4.10.1 SQLBuddy 1.3.3 webGrind 1.0
درود .
دوست عزیز ایا شما از نسخه 2 ومپ سرور استفاده کرده اید ؟
موفق باشید .
سلام اگه لطف كنيد و لينك را در اينجا بگذاريد ممنون ميشم
توی اینترنت سرچ کنید هستنوشته اصلی توسط hoseinf [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
ورژن 2 و بالاتر ومپ با ویندوز سون هماهنگی بیشتری داره و هیچ مشکلی نداره
اغلب این مشکلات برای استفاده از ورژن بالای این شبیه ساز با ویندوز ایکس پی هست
اگر از ویندوز ایکس پی استفاده میکنید پیشنهاد میکنم ورژن ها قبل از( 2.0i) استفاده کنید
در پناه ایزد
سلام دوست عزيزنوشته اصلی توسط hoseinf [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با كسب اجازه از استاد عزيزم Safajuy و جناب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ادامه: با مورد زير امتحان بفرمائيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
با سلام
منم همین مشکل رو دارم
پاسخ ها رو پیگیری کردم
ظاهرا نتیجه ای نداشته؟
من یه مشکل دیگه هم دارم
وقتی آدرس localhost رو میزنم ازم یوزر نیم و پسورد میخواد اما من هنوز یوزر و پسوردی ندادم و هره فلدر ها رو هم گشتم یوزر و پسورد نداشت
ویرایش توسط aidin_irani : 07-09-2012 در ساعت 09:11 PM
با سلام مجدد
من wampserver 2 رو هم نصب کردم وقتی برای ساختن دیتابیس مسیری که در آموزش گفته شده رو میرم با پیغام The page cannot be found مواجه میشم وقتی هم تایپ میکنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یوزرنیم و پسورد میخواد
چی باید بزنم؟
ویرایش توسط aidin_irani : 07-09-2012 در ساعت 09:40 PM
دوست عزیز به پست قبلی من توجه میکردید مشکل حل میشد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ورژن 2 و بالاتر ومپ با ویندوز سون هماهنگی بیشتری داره و هیچ مشکلی نداره
اغلب این مشکلات برای استفاده از ورژن بالای این شبیه ساز با ویندوز ایکس پی هست
اگر از ویندوز ایکس پی استفاده میکنید پیشنهاد میکنم ورژن ها قبل از( 2.0i) استفاده کنید
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)