-
درخواست ماژول several ip monitor
ماژولی برای ورژن 1.5 می خوام که بتونم 2-3 تا ای پی رو توش مانیتور کنم مثلا 5 دقیقه به 5 دقیقه
و در صفحه ای که می زارم نشون بده فرضا ای پی 3 هاست که روش سرویس ارائه میشه به صورت مدام مانیتور بشه که مشتری ها از وضعیت لحظه ای اگاه باشن
لطفا اساتید از کمکشون دریغ نکنن
سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-05-2012 01:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
منظور شما از مانیتورینگ چه خواسته هایی است؟
یا حق.
-
-

نوشته اصلی توسط
محمد محسنی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز سلام
منظور شما از مانیتورینگ چه خواسته هایی است؟
یا حق.
فدات شم کامل توضیح دادم دیگه
فکر نمی کنم توضیحات پست اول من کمبودی داشته باشه
مانیتورینگ یک ای پی ! فکر کنم خیلی توضیحات روتین و کاملی زدم تو پست اول !!!
-
-
من می خوام یه ماژولی باشه که بعد نصب در قسمت تنظیمات ما مثلا 2 تا یا 3 تا ای پی رو وارد کنیم سپس وقتی اونو مثلا در قسمت left یا right و یا هر جای دیگه سایت قرار میدیم وقتی روی ایکن مربوط به این ماژول کلیک می کنیم یه صفحه آژآکسی باز بشه و ما بتونیم به مشتری نشون بدیم که
بله هر 3 هاستینگ ما به صورت 5 دقیقه به 5 دقیقه مانیتور میشه و الان هم مثلا هر 3 در وضعیت انلاین هست و یا یکی انلایه و 2 تا افلاینه و به همین صورت
خیلی به زبان ساده نوشتم اما نمی دونم دقیقا منظور منو متوجه شدین یا نه
به عنوان نمونه عکسهایی از چیزی که می خوام می زارم
عکس اول
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وقتی روی وضعیت سرورها کلیک می کنیم
عکس دوم
امیدوارم نظورمو کامل متوجه شده باشین
-
-
افزونه مربوط به مانیتورینگ : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
این چیزی که میخ وام نیست تست کنید بعد :|
-
-
دوست عزیز پلاگین زیر را تست نمایید.
در ضمن باید در سایت مربوطه عضو شوید.
در ضمن میتوانید مابقی افزونه ها را هم تست بنمایید.
یا حق.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)