-
چند قیمت بدم ؟
چند قیمت بدم ؟ با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی مدیران و دوستان عزیز
من حدود 5 6 ماهه که کار طراحی سایتو با جوملا شروع کردم و هنوز تازه کارم به همین خاطر می خواستم اگه امکان داره منو تو قیمت دهی وب سایت کمک کنید آخه من دقیق نمی دونم هر امکانی که به یه سایت اضافه میشه چقد هزینه رو بالا می بره؟ حالا من مشخصات و امکانات سایتی که تازه طراحی کردمو ذکر میکنم و شما دوستان راهنمایی کنید که چند قیمت بدم ؟
1: هاست 200 مگابایتی و دامین (هزینه حدود 40000 تومان)
2:ماژول ها
1- ماژول خوش آمد گویی
2- ماژول منوی بالا باز شونده (sw menu)
3- ماژول اسلاید شوی بالا (غیر فلش با سرعت لود سریع حتی با gprs و بدون نیاز به فلش پلیر)
4- ماژول فعالیت های اصلی شرکت (بنر رو خودم ساختم)
5- ماژول اسلاید شو عکس (همراه با لینک به گالری تصاویر شرکت)
6- ماژول نرم افزار ها (انتخاب و ویرایش عکس با خودم بوده همراه با لینک به سایت های خارجی نرم افزارها)
7- ماژول تعدادی از پروژه های انجام شده (بنر رو خودم ساختم)
8- ماژول سخن روز
9- ماژول کپی رایت
3: کامپوننت ها
1- کامپوننت فوکا گالری
2- کامپوننت فوکا مپ( دردسر زیادی کشدیم تا تونستم این کامپوننتو ست کنم آخه توی انجمن ها هر جا مطرح کردم کسی جوابی نداد و بعد از 3 4روز معطلی خودم اینقد با آموزش های انگلیسی که توی سایت فوکا بود ور رفتم تا بلاخره موفق شدم این کامپوننتو ست کنم البته توی این 3 4 روزه کامپوننت های مختلفی از جمله گوگل مپو نصب کردم که گوگل مپ مشکلات خاص خودشو داشت با چیز پی ان رفتم کد خواسته شده رو از گوگل گرفتم و ست کردم اما وقتی چیز پی ان رو قطع می کردم توی سایت نقشه ها بالا نمیومد.)( 2 مکان ایجاد شده)
3- کامپوننت نقشه سایت (xmap)
4- کامپوننت sw menu
4: پلاگین ها
1- پلاگین فوکا مپ
5: آمارگیر وب گذر(ثبت و تنظیم)
6: ویرایش جزیی قالب ( حذف ساعتی که کنار تاریخ بالای سایت بود , به این خاطر حذفش کردم چون ساعت روی آخرین زمانی که وارد سایت میشدی می موند و باید سایتو رفرش می کردی تا دوباره بیاد سر جاش ... تغییر فونت هه به فونت تاهوما و ... ) هر چند ویرایش جزیی بود ولی به نظر من فونت تاهوما خیلی تو زیبایی سایت تاثیر میذاره.
7: تمامی عکس هایی که توی اسلاید شوها و گالری تصاویر هست رو با مراجعه به کارخونه و با دوربین شخصی خودم گرفتم و حتی یه سری از عکسها که گوشه کنارشون از نظر مدیر کارخونه اضافاتی داشتو با فتو شاپ براشون حذف کردم.
8: طراحی لوگوی سایت و ایجاد فاویکن (فاویکن توی تمامی مرورگرهای پی سی و مرورگرهای موبایلی بدون هیج مشکلی نمایش داده میشه حتی با سرعت پایین)
در آخر اینو هم بگم که من توی شهرستان بم زندگی میکنم و با هزینه خودم رفتم کرمان و بعد کارخونه (کارخونه 25 کیلومتریه شهر کرمانه) عکس و مطالب رو گرفتم.
این همه گفتم داشت یادم میرفت لینک سایتو بذارم
( این لینک سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] )
ممنون میشم دوستان و مدیران منو تو این راه کمک کنند.

با تشکر%
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-05-2012 05:52 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
اين سايت با قيمت حدودي 200 الي 300 تومن قابل ارزيابي هستش
بصورت شركتي بخوايين سايت رو تجويل بدين مي تونيد 200 تومن ديگه هم روش بياريد. ولي براي فردي 300 تومن مناسبه
البته توي وب صنفي وجودنداره وهركس بنا به زجمتي كه ميكشه قيمت ميده 
موفق باشيد
-
2 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
دوست عزیز سلام
همتنطور که دوست عزیزم آقای صفاجو اعلام کردند قیمت دهی معیار خاصی ندارد و بر اساس نیاز ها و خواسته های شخص یا شرکت و درجه کیفی سایت قیمت دهی میشود
و مورد آخر که روی قیمت کلی تاثیرگذار است پیش بینی قیمت بر اساس حداکثر بودجه مشتری میباشد.
در ضمن میتوانید طوری حساب کنید که هزینه هایی را که انجام داده اید جبران شود.
یا حق.
-
2 کاربر زیر از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)