دیروز مشغول تنظیم سایت بودم که ناگهان برق رفت
الان صفحه سایت بالا نمی آید و ارور میدهد
Http 500 error
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . ایا باید از c panel تنظیم کنم ؟ یا از طریق me admin ?
.htaccess رو هم نمیدونم چی هست ؟
![]()

دیروز مشغول تنظیم سایت بودم که ناگهان برق رفت
الان صفحه سایت بالا نمی آید و ارور میدهد
Http 500 error
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . ایا باید از c panel تنظیم کنم ؟ یا از طریق me admin ?
.htaccess رو هم نمیدونم چی هست ؟
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
چه تغييراتي توي سايتتون اعمال كرديد؟
mod_rewrite رو فعال كرديد؟
آدرس سايت روهم قرار بديد تا بررسي كنيم
موفق باشيد
دوست عزیز سلام
برای این منظور با مدیر هاست تماس بگیرید.
هر چند قایل .httaccec را هم میتوانید چک کنید( آن را تغییر نام دهید)
یا حق.
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
ماژول خبری نصب کرده بودم داشتم ویرایش میکردم برق رفت .
mod_rewrite رو هم نمیدونم چی هست . مطمئن هستم که فعال نکردم
آدرس سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط piano4all : 06-05-2012 در ساعت 07:03 AM
این فایل httaccec . را از کجا باید پیدا کنم و تغیر نام بدم . از c panel ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرماییدنوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
![]()
سلام
بله از سی پنل.
یا حق.
شما که زحمت کشیدید . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید از کجای c panelنوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
به مديريت سايت دسترسي داريد؟ به احتمال زياد بايد به مديريت سايت دسترسي داشته باشيد، اگر دسترسي داريد ماژولي كه نصب كرديد غير فعال كنيد تا مشكل حل بشه.
بله دسترسی دارم . پاک کردم اما فایده نداره .نوشته اصلی توسط torghoundy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
صفحه سایت رو سفید نشون میده . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ما*ژول هاي موجد در سايتتون رو كلا غير فعال كنيد و تكت فعال كنيد تا معلوم بشه مشكل از كدوم ماژول هست.
البته امكان داره به خاطر نصب يك پلاگين هم باشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)