با سلام
سایت > تنظیمات کلی > ف ی ل ت ر من > بررسی کنید کاربری شما روی بدون ف ی ل ت ر باشد
افزونه ها > مدیریت پلاگین ها > ویرایشگر - TinyMCE > المان های ممنوع رو بررسی کنید
یا علی

با سلام
سایت > تنظیمات کلی > ف ی ل ت ر من > بررسی کنید کاربری شما روی بدون ف ی ل ت ر باشد
افزونه ها > مدیریت پلاگین ها > ویرایشگر - TinyMCE > المان های ممنوع رو بررسی کنید
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام ممنون از راهنماییتون من برای قسمت اول انگونه که گفتید عمل کردم و المانهای غیر مجاز این ویرایشگر شامل script,applet,iframe می باشند که script را جز المان های مجاز قرار دادم و دوباره کدها مو وارد کردم ولی چه قبل از آن و چه بعد از آن همچنان چیزی نشان داده نمیشود ممنون میشم راهنمایی کنیدنوشته اصلی توسط jalal_iranian [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزيز
ميشه قسمت مديريت ماژولشو هم يه كنترل دقيقتر بكنيد و مطمئن بشيد همه چيز درسته؟ ويه بار هم اونو در چند موقعيت ديگه امتحان كنيد(شايد يه جوري با اين موقعيت مشكل داره)!
موفق باشيد
سلام
اديتور سايت رو روي كدنگار قرار بديد وكد رو بگذاريد و بعد از اينكه كد رو گذاشتيد سوييچ كنيد روي ويرايشگر قبليتون
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)