نوشته اصلی توسط torghoundy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
Windows XP SP3
به پیشنهاد آقای جلال از زمپ استفاده کردم.
بله همانطور که گفتم نسخه های قبلی هم مشکل وجود دارد.
فرق کاربر تازه کار اینه که چیزی از سرور و لوکال نمیدونه باید از صفر تمام آموزش هارو بخونه.نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من نگفتم زحمت نکشیدید لطف کردین اتفاقاً آموزش به صورت تصویری هم نیاز بود ولی پاسخ شما اصلاً ربطی به مشکلم نداشت زیرا توی عکسی که در اولین پست گذاشتم کاملاً مشخصه تا کجا پیش رفتم و به مشکل برخوردم.
بله با با Firefox هم تست شد و مشکل وجود دارد !
بنده هم از xp دوست داشتنی SP3 استفاده میکنم.نوشته اصلی توسط amirrezazdh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آرامشی بیشتر از 6 سال؟ این چه مشکلی است که از سال 85 وجود دارد و در هر انجمن جوملا مطرح کردم پاسخی نگرفتم.
بله هم نسخه فارسی و هم انگلیسی مشکل وجود دارد و بدرستی آن را اکسترکت کرده ام.نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تابحال 2بار ویندوز نصب شده.
مشکل من با صبر کردن نیست مشکلم با این اروری هست که رفع بشو نیست* ! وگرنه 6 سال منتظر نسخه جدیدتر جوملا و رفع آن شده ام.
اگر شما از ویندوزی استفاده کنید که در مرحله نصب گیر کند چکار میکنید ؟؟
از همه راهنمایی هاتون ممنون منتظر پاسخ هستم.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)