نقل قول نوشته اصلی توسط torghoundy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و اما در مورد مشکلتون اگر لطف کنید و بگید از کدوم نسخه از ویندوز استفاده میکنید؟>
آیا تا بحال با سیستم دیگه ای هم این مشکل رو داشتید؟.
آیا تا به حال از سرور wamp استفاده کردید؟ اگر نکردید اینکار رو بکنید.
در ضمن با همه نسخه های جوملا مثل 1.5یا 2.5 همین مشکل رو دارید؟
جالب اینجاست در طول سالهایی که بنده با جوملا کار میکنم با سرور های مجازی مختلف تا به حال چنین مشکلی نداشتم.

سلام
Windows XP SP3
به پیشنهاد آقای جلال از زمپ استفاده کردم.
بله همانطور که گفتم نسخه های قبلی هم مشکل وجود دارد.

نقل قول نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

مگه کاربر عادی با پیشرفته چه فرقی میکنه ! همه ما سعی می کنیم در این انجمن از اطلاعات همدیگه در راستای گسترش جوملا فارسی استفاده کنیم و از تجربیات همدیگه استفاده کنیم!

من از دو تا پست شما مفهومی دریافت نکردم که شما کاربر پیشرفته هستید یا نه ! و در مورد توجیه نصب هم من زحمت کشیدم فیلم تهیه کردم که کار شما دوستان راحت تر بشه! با استفاده از این آموزش ، کار خیلی از کاربران راحت تر شده!

(من خودم قبلا با IE این مشکل رو داشتم - صحبت خیلی وقت پیشه اما با Firefox این مشکل رو رفع کردم)!
امتحان کردید؟
موفق باشید
فرق کاربر تازه کار اینه که چیزی از سرور و لوکال نمیدونه باید از صفر تمام آموزش هارو بخونه.
من نگفتم زحمت نکشیدید لطف کردین اتفاقاً آموزش به صورت تصویری هم نیاز بود ولی پاسخ شما اصلاً ربطی به مشکلم نداشت زیرا توی عکسی که در اولین پست گذاشتم کاملاً مشخصه تا کجا پیش رفتم و به مشکل برخوردم.

بله با با Firefox هم تست شد و مشکل وجود دارد !

نقل قول نوشته اصلی توسط amirrezazdh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز
این مشکلات رو اکٍر کاربر ها دارن . که ممکنه هزار دلیل داشته باشه . که به نظرم یکی از اونا میتونه به خاطر وینوز باشه چون من خودم از سون استفاده میکردم و با همه لوکالها تست کردم و نشد که نشد. وقتی دوباره xp دوست داشتنی رو نصب کردم. به راحتی نصب شد
بهتر تو اینجور موارد آرامش و خونسردی خودتون رو حفظ کنید و کمی زمان بدید تا مشکل حل بشه
موفق باشید.
بنده هم از xp دوست داشتنی SP3 استفاده میکنم.
آرامشی بیشتر از 6 سال؟ این چه مشکلی است که از سال 85 وجود دارد و در هر انجمن جوملا مطرح کردم پاسخی نگرفتم.

نقل قول نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز سلام

لطفا ابتدا از اینکه بسته نصبی را بدرستی دانلود کرده اید مطمئن شوید
و یا اینکه بدرستی آن را اکسترکت کرده اید.

در صورت امکان همانطور که دوستان گفتند از wamp استفاده نمایید.

در صورتی که مشکلتان حل نشد پیشنهاد میکنم از یک ویندوز دیگر استفاده نمایید.

در ضمن در مورد این جمله شما

من هم به کسانی که صبر بسیار پایینی دارند پیشنهاد میکنم از جوملا خداحافظی کنند!!

یا حق.
بله هم نسخه فارسی و هم انگلیسی مشکل وجود دارد و بدرستی آن را اکسترکت کرده ام.

تابحال 2بار ویندوز نصب شده.

مشکل من با صبر کردن نیست مشکلم با این اروری هست که رفع بشو نیست* ! وگرنه 6 سال منتظر نسخه جدیدتر جوملا و رفع آن شده ام.
اگر شما از ویندوزی استفاده کنید که در مرحله نصب گیر کند چکار میکنید ؟؟

از همه راهنمایی هاتون ممنون منتظر پاسخ هستم.