[IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG]
[IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG]
سلام
دوست عزیز همونطور کی تو عکسها میبینی ممکنه مشکل فقط از ویندوز نباشه یعنی نه خود ویندوز . ممکنه از فایلهای نصب شده هم باشه برای امتحان من هفته پیش یه نسخه 32 بیتی ومپ رو روی ویندوز سون نال شده تو شرکت نصب کردم . اولش یه خورده اذیت کرد و همون طور که میبینی تو صفحه خطاهای ویندوز 28 تا خطا مربوط با آپاچی هستش
ولی به نظرم اون چیزی که برای نصب سی ام اس مهمه داشتن ویندوز سالم نسخه سالم جوملا مرتبط بودن سرور با نسخه جوملا هستش . البته نمیگم که ممکنه چون ویندوز ت sp3 هستش ممکنه مشکل داشته باشه شاید iis رو سیستمت نصب باشه و مشکل ایجاد کنه و ....
البته این پستو برا این اضافه کردم که با خودت نگی هر کی میاد یه جواب سربالا میده و میره .حتی الامکان رو مسائلی که بتونیم فکر میکنیم من نیازی به لوکال نداشتم فقط برای تست این کارو انجام دادم واقعا اگر کمکی ازمون بر بیاد دریغ نمیکنیم

علاقه مندی ها (Bookmarks)