-
جناب جلال ایرانیان از صبر و حوصله شما سپاسگزارم و تا اینجا خیلی خوب راهنمایی کرده اید. اما مشکل همچنان باقی است در صفحه اکسپلورر خطاهائی مانند پیام زیر میآیند و مفهوم آنها برای من روشن نیست و چه باید بکنم؟
Strict standards: Only variables should be assigned by reference in D:\wamp\www\joomlafarsi\templates\yougrids\yjsgcor e\yjsg_core.php on line 26
و یا
Strict standards: Only variables should be assigned by reference in D:\wamp\www\joomlafarsi\templates\yougrids\html\mo d_menu\default.php on line 17
و و
فکر میکردم با اضافه کردن افزونه ها و فعال کردن و حتی update کردن آنها مشکل حل میشود که نشد. چه باید بکنم تا این خطاها رفع شوند؟
به بیان دیگر صفحه نمونه و اولیه ای که من لود کرده ام صفحه به هم ریخته است و منوها نمایش داده نمیشوند و بجای منوها تعداد زیادی از نمونه خطاهائی که گذاشتم در صفحه ظاهر میشود. بلاخره تمپلت مربوطه error زیادی دارد. چه باید بکنم؟
ببینید یکبار واضح مشکل خود را بیان کنم پس از نصب جوملای فارسی 25 در پایان کار وقتی وار وبسایت نمونه اولیه که بنام امیر کبیر مزین است میشوم در این صفحه خطاهای مربوط به منوها به شکلی که گفتم در کل صفحه ظاهر میشوند. هیچ منوئی نمایش داده نمیشود و صفحه کاملا بهم ریخته است. تنها در انتهای پیامهای خطا یک متن مربوط به امیر کبیر در صفحه اول نمایش داده میشود و من از این صفحه جلوتر نمیتوانم بروم. بنظر شما اشکال در چیست؟
ویرایش توسط safajuy : 06-07-2012 در ساعت 08:53 AM
دلیل: ادغام پست ها
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-06-2012 01:23 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
من هم همین مشکل رو دارم. دو روزه هر کاری میکنم درست نمیشه
نباید برنامه خاصی رو نصب کنم؟ خستم کرده
-
-
برای عدم نمایش ارورها در قسمت مدیریت wamp به مسیر زیر برید و تیک Display errors رو بردارید.
PHP >>> PHP Settings
-
3 کاربر زیر از H@m3d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)